• LIFE&STYLE

    Survivor: Αυτοί είναι οι πέντε νέοι παίκτες – Έξαλλη η Μαριαλένα με την είσοδο του πρώην της (video)

    • NewsRoom


    Τα πάνω-κάτω ήρθαν το βράδυ της Κυριακής στο Survivor, καθώς πέντε νέοι παίκτες έκαναν την είσοδό τους στο παιχνίδι.

    Προς έκπληξη των δύο ομάδων, νέοι παίκτες κατέφτασαν στον Άγιο Δομίνικο για να τους ενισχύσουν, ωστόσο, εκείνη που βρέθηκε σαστισμένη και εντελώς απροετοίμαστη ήταν η Μαριαλένα, καθώς στο Survivor μπήκε ο πρώην σύντροφός της, αλλά και η νυν κοπέλα του!

    Ο λόγος για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή και επιχειρηματία, Σάκη Κατσούλη και την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Χριστίνα Κεφαλά, οι οποίοι μάλιστα προστέθηκαν στους Μπλε.

    Ο τρίτος παίκτης που έκανε δυναμική είσοδο στην Μπλε ομάδα είναι ο Γιώργος Ταβαδάκης.

    Από την άλλη η Νικολέτα Μαυρίδη που είναι χορεύτρια και ο Παύλος Γαλακτερός -γιος του Νάσου Γαλακτερού- εντάχθηκαν στην Κόκκινη.

    Όσον αφορά την άφιξη του Σάκη και την αντίδραση της Μαριαλένας, η τελευταία έγινε έξαλλη και δεν μπόρεσε να κρύψει τη δυσαρέσκεια της μιλώντας στην Άννα Μαρία και τον James.

    «Είναι σοκ. Δηλαδή, συγγνώμη, θα κατεβαίνουμε τώρα στους αγώνες και όλα καλά; Θα τρώμε, θα κοιμόμαστε και όλα καλά και μια χαρά; Ο άλλος που έρχεται στο παιχνίδι και ξέρει ότι μέσα θα είναι η πρώην του και η νυν του, τι καραγκιόζης μπορεί να είναι…

    Δεν χωρίσαμε με τις καλύτερες προδιαγραφές και δεν μιλούσαμε τον τελευταίο καιρό. Είχαμε κόψει κάθε επικοινωνία. Και από ότι ξέρω, εκείνος έχει προχωρήσει τη ζωή του με τη Χριστίνα. Εγώ έχω προχωρήσει τη ζωή μου και ο καθένας έχει αλλάξει πορεία. Όμως πώς τα φέρνει η ζωή μετά από τόσους μήνες που είχαμε χωρίσει, είναι εδώ. Δεν ξέρω για ποιον λόγο μπήκε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά θα σταθώ δυνατή, είναι υπόσχεση που δίνω στον εαυτό μου», ανέφερε η Μαριαλένα.

    Αλέξης και Chris σχολιάζουν τη σχέση της Μαριαλένας:

    Ένταση μεταξύ Σοφίας και Τριαντάφυλλου:

    Τα ανάμεικτα συναισθήματα των Μπλε:

    Το ματς:

    Διαβάστε επίσης:

    Παύλος Χαϊκάλης: Στο ΣΕΗ σήμερα ο ηθοποιός για τις καταγγελίες εις βάρος του

    Μπαμπινιώτης για την υπόθεση Λιγνάδη: Θα αμυνθώ με κάθε νόμιμο μέσο

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ