• LIFE&STYLE

    Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση – «Δεν θέλω να γίνω Σαλαγκούδη» (video)

    • NewsRoom


    Σε νέα ήττα οδηγήθηκαν οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας στο Survivor, οι οποίοι βρέθηκαν ακόμα μια φορά στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν τους συμπαίκτες τους.

    Ήδη από την προηγούμενη ημέρα πρώτος υποψήφιος αναδείχθηκε για όγδοη φορά ο Τριαντάφυλλος, ενώ την ατομική ασυλία εξασφάλισε ο Σάκης Κατσούλης.

    Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έδωσε χθες το απόλυτο spoiler που όπως φαίνεται βγήκε αληθινό, αφού ως δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση οι Κόκκινοι «έδωσαν» τον Αλέξη Παππά, ενώ ο Σάκης αποφάσισε να επιλέξει τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

    Είναι η πρώτο φορά που ο Γιώργος δοκιμάζεται σε αυτή τη θέση, με το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίζει για τον παίκτη που πρόκειται απόψε να αποχωρήσει από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

    Υπενθυμίζεται ότι μετά το Πάσχα, οι δύο ομάδες αναμένεται να διαλυθούν και το παιχνίδι να γίνει πλέον ατομικό, καθώς φτάνουμε στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του φετινού Survivor.

    Λόγω της πανδημίας δεν θα δοθούν μεγάλα ταξίδια ως έπαθλα, όπως τις άλλες χρονιές, ωστόσο, το πρώτο έπαθλο που θα δοθεί μόλις γίνει ατομικό το παιχνίδι θα είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

    Διπλή ήττα για τους Κόκκινους:

    «Ώρα να φύγει ο Δρακουμέλ!»:

    Στο Συμβούλιο του Νησιού:

    «Δεν θέλω να γίνω Ανθή Σαλαγκούδη»:

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας σειράς του

    Netflix: «Βουτιά» για τη μετοχή της εταιρείας μετά τα απογοητευτικά νούμερα

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ