• Gossip

    Στο στόχαστρο του Γουλφ η ερωτική ζωή του Τραμπ: Οι απιστίες και ο πόθος για την Χόουπ Χικς

    • NewsRoom

    Ο Ντ. Τραμπ με την πρώην συνεργάτη του Χόουπ Χικς


    Η ερωτική ζωή του Ντόναλντ Τραμπ επανέρχεται στο επίκεντρο χάρη στο νέο πόνημα του συγγραφέα του «Πυρ και Μανία»,  Μάικλ Γουλφ.

    Το νέο βιβλίο που αναμένεται να γίνει άμεσα best seller αλλά και να φέρει μια νέα λυσσαλέα επίθεση από τον Τραμπ (άλλωστε είχε προσπαθήσει να εμποδίσει και την έκδοση του πρώτου βιβλίου), έχει τίτλο «Πολιορκία: Ο Τραμπ δέχεται πυρά», και αποσπάσματά του δημοσιεύει η Daily Mail.

    Στο νέο βιβλίο του Γουλφ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται ως ένας μανιακός του σεξ, ασυγκράτητος και εγωπαθής, με αμέτρητες εξωσυζυγικές σχέσεις,  ο οποίος καυχιέται όπου σταθεί και όπου βρεθεί για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι.Ο δημοσιογράφος αναφέρει μια σειρά από περιστατικά, πρωταγωνιστές των οποίων πέρα από τον Ντόναλντ Τραμπ είναι και αρκετά άλλα άτομα με πρόσβαση στον Λευκό Οίκο.

    Πάντως ο Γουλφ δεν παρουσιάζει και τις ανάλογες αποδείξεις, ενώ αρκετά από τα περιστατικά που περιγράφει έχουν διαψευσθεί επανειλημμένα από τους συνεργάτες του Τραμπ στον Λευκό Οίκο.Μεταξύ των πικάντικων ιστοριών που ισχυρίζεται ο Γουλφ, είναι και αυτή που θέλει τον Ντόναλντ Τραμπ να καυχιέται ότι η πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Νίκι Χέιλι του είχε κάνει στοματικό έρωτα.

    Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Γουλφ, μετά από το συγκεκριμένο συμβάν η σχέση τους είχε καταστράφηκε, αφού η ίδια ήταν εξοργισμένη μαζί του.

    Σε ένα άλλο απόσπασμα του βιβλίου, ο δημοσιογράφος αναφέρεται στην αδυναμία του Αμερικανού προέδρου για τις μαύρες γυναίκες τις οποίες αποκαλεί σεξιστικά «σοκολάτα». Σύμφωνα με τον Γουλφ, ο Τραμπ φέρεται να καυχήθηκε στον παρουσιαστή του Fox News Τάκερ Κάρλσον ότι «πλαγιάζει κατά καιρούς με μαύρες ερωμένες» για να «βάζει λίγη σοκολάτα στη διατροφή του». Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Τραμπ φέρεται να είπε επίσης στον Κάρλσον πως «μπορεί να έχει καλύτερα μαλλιά από εκείνον, ωστόσο ο ίδιος γ@@@ει περισσότερες γυναίκες». Παράλληλα, φέρεται να καυχιέται – κατά τον συγγραφέα – ότι «όχι μόνο δεν χρειάζεται Viagra, αλλά χρειάζεται χάπι για να θέσει υπό έλεγχο τη στύση του» και ότι πέφτει στο κρεβάτι μόνο με πανέμορφες γυναίκες.

    Ο Γουλφ αναφέρεται επίσης στην «εμμονή» που είχε αναπτύξει ο Τραμπ με την πρώην διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Χόουπ Χικς. Ο Αμερικανός πρόεδρος, σύμφωνα με τον συγγραφέα, έφερνε συχνά σε δύσκολη θέση την νεαρή γυναίκα ρωτώντας όσους την ήξεραν, ακόμα και μπροστά της, «ποιος π@@@ει την Χόουπ;». Τον «θαυμασμό» του Τραμπ για την Χόουπ συμμεριζόταν και ο γιος του, Ντόναλντ Τζούνιορ, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να τη ρίξει στο κρεβάτι παρόλο που τότε ήταν ήδη παντρεμένος.

    Ο Γουλφ ισχυρίζεται επίσης ότι ο Τραμπ απάτησε την Μελάνια μετά την άνοδό του στο ανώτατο αξίωμα της χώρας. Ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν πήγε στο Μαρ-Α-Λάγκο, την εξοχική κατοικία του στην Φλόριντα, τα περασμένα Χριστούγεννα επειδή είχε συνάψει εξωσυζυγικό δεσμό με μια υπάλληλο του Λευκού Οίκου, της οποίας ωστόσο το όνομα δεν αναφέρεται.

    Επίσης, ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να παρείχε συμβουλές στον Ρόμπερτ Κράφτ, ιδιοκτήτη των Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς, για το πώς να την «σκαπουλάρει» από ένα σεξουαλικό σκάνδαλο που αφορούσε στις παράνομες επαφές του με ιερόδουλες, ενώ για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν είχε πει ότι είναι «ωραίος τύπος».



    ΣΧΟΛΙΑ