Την Ύδρα επέλεξε για τις διακοπές του ο εμβληματικός τραγουδιστής των U2, Μπόνο.
Ο Μπόνο, η σύζυγός του, Άλι, παιδιά και φίλοι του ζεύγους επισκέφθηκαν το ελληνικό νησί και έβγαλαν φωτογραφία μπροστά από το σπίτι του Λέοναρντ Κοέν.
Ο τραγουδιστής των U2 μάλιστα, ανάρτησε την σχετική φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η ίδια η μπάντα των U2.
Η φωτογραφία συνοδεύεται από λεζάντα με παραλλαγμένους στίχους του Κοέν.
Δείτε την φωτογραφία
https://www.instagram.com/p/BzdZZW_gEwj/?utm_source=ig_web_copy_link
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενά του Ορμούζ: Χτύπημα στο Maran Gas Mystras της Μαρίας Αγγελικούση – Συνεχίζει την πορεία του το πλοίο
- Στουρνάρας στο mononews: «Η ΤτΕ δεν φοβάται όσο υπάρχει πολιτική σταθερότητα» – Τι λέει για τα επιτόκια
- Οι απουσίες, τα… σουτάκια και τα «πηγαδάκια» στα γενέθλια της ΝΔ – Ποιοι δεν πήγαν
- Λαζαράτος για Μη Κρατικά Πανεπιστήμια: «Θα απορριφθούν οι τριτανακοπές» – Το νέο δικαστικό μέτωπο και η πρόταση του για επίλυση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.