Στη Διαύγεια δημοσιεύτηκε η απόφαση που έλαβε το ΕΣΡ τη Δευτέρα, με την οποία ορίζει ως προσωρινή δικαιούχο για την χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας ανακήρυξε ομοφώνως το ΕΣΡ την εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ».
Η απόφαση ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του ΕΣΡ της Δευτέρας. Όπως αναφέρεται, από σήμερα, οπότε και δημοσιεύτηκε ξεκινά η διαδικασία τυχόν κατάθεσης ενστάσεων. Τα μέλη του ΕΣΡ έκριναν ομοφώνως ότι ο φάκελος της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη «πληροί τις σχετικές προϋποθέσεις του Συντάγματος, των νόμων».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς κλείδωσε το πακέτο της ΔΕΘ, ποιοι συμμετέχουν στις κλειστές συσκέψεις και το μέτρο – έκπληξη
- Το «καυτό» SMS στους υπουργούς για τη ΔΕΘ, τι είπε ο Greg σε δύο βουλευτές, η συνταγή Πιέρ για την οικονομία και τα τουρκικά παιχνίδια με τις Navtex
- Στην Κοπεγχάγη ο Παπασταύρου: Η Ευρώπη αναζητά δρόμους για πράσινη ανάπτυξη και ενεργειακή ασφάλεια
- Πως η P&I Hellas κάνει τα Γιάννενα το νέο tech hotspot της Ελλάδας
