• LIFE&STYLE

    Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Ευφάνταστες ενδυμασίες και ατελείωτη διασκέδαση στο γαμήλιο πάρτι

    • NewsRoom

    Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος


    Με θέμα την ρωσική κουλτούρα

    Ο γάμος της δεκαετίας, ανάμεσα στον γοητευτικό κληρονόμο Σταύρο Νιάρχο και την Ρωσίδα γκαλερίστα Ντάσα Ζούκοβα πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε μία γιορτή απόλυτης χλιδής, που άφησε τους καλεσμένους του απόλυτα ευχαριστημένους

    Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε τελικά ο πολυαναμενόμενος γάμος ανάμεσα στον νεαρό δισεκατομμυριούχο κληρονόμο της οικογένειας Νιάρχου και της πρώην συζύγου του επίσης δισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, καθώς η ημερομηνία της τελετής ήταν αρχικά προγραμματισμένο να είναι το Σάββατο, 18 Ιανουαρίου. Το ζευγάρι προσπάθησε και πέτυχε να διατηρήσει απόλυτη μυστικότητα γύρω από το γεγονός της τελετής του γάμου, τον οποίο ακολούθησε ένα λαμπερό wedding party στο Kulm Hotel, ιδιοκτησίας της οικογένειας του γαμπρού, με τον Mark Ronson να έχει αναλάβει το dj set της βραδιάς.

    Για τις ανάγκες του, το ζευγάρι είχε προνοήσει, τοποθετώντας θερμαινόμενες σκηνές για τους καλεσμένους, με «προμήθειες», όπως ζεστά σνακς, finger food και cocktails.

    Ωστόσο, οι εορτασμοί για το ευτυχές γεγονός δεν σταμάτησαν εκεί, λαμβάνοντας διαστάσεις διήμερου εορτασμού, καθώς οι νεόνυμφοι επιφύλασσαν και δεύτερο γαμήλιο πάρτι για τους εκλεκτούς καλεσμένους τους. Το δεύτερο γαμήλιο πάρτι, μάλιστα, είχε θέμα την ρωσική κουλτούρα.

    Έτσι, οι καλεσμένοι μυήθηκαν στη ρωσική κουλτούρα και πέρασαν όλο το βράδυ διασκεδάζοντας και χορεύοντας, υπό τους ήχους της γενέτειρας της νύφης. Ανάμεσα στους ξεχωριστούς καλεσμένους αυτού του σημαντικού κοσμικού event βρέθηκε και ο Παύλος Γλίξμπουργκ, με την σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ, αλλά και την κόρη τους, Ολυμπία. Το παρών έδωσε και το μοντέλο Στέλλα Μάξγουελ. Όπως αποκάλυψαν οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι ίδιοι οι παρευρισκόμενοι, το γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού είχε διασκέδαση, ευφάνταστες θεματικές ενδυμασίες και λαμπερές παρουσίες.

    Δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν:
    Από το wedding party της Ντάσα Ζούκοβα και του Σταύρου Νιάρχου
    Μαρί Σαντάλ και Παύλος Γλίξμπουργκ
    Από το wedding party της Ντάσα Ζούκοβα και του Σταύρου Νιάρχου
    Από το wedding party της Ντάσα Ζούκοβα και του Σταύρου Νιάρχου
    Από το wedding party της Ντάσα Ζούκοβα και του Σταύρου Νιάρχου
    Παύλος Γλίξμπουργκ
    Μαρί Σαντάλ



    ΣΧΟΛΙΑ