• LIFE&STYLE

    Έγκυος για δεύτερη φορά η Πίπα Μίντλετον

    • NewsRoom

    Πίπα και Κέιτ Μίντλετον


    Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η μικρότερη αδελφή της Δούκισσας Κέιτ Μίντλετον, Πίπα, καθώς είναι έγκυος στο δεύτερό της παιδί.

    Αν και οι φήμες περί εγκυμοσύνης τον τελευταίο καιρό αφορούσαν στην Κέιτ Μίντλετον, εν τέλει εκείνη που θα γίνει ξανά μητέρα σε μερικούς μήνες είναι η αδελφή της.

    Σε λίγους μήνες οι πρίγκιπες Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις θα υποδεχτούν ακόμα ένα ξαδελφάκι στην οικογένεια.

    «Η Πίπα και ο Τζέιμς είναι κατενθουσιασμένοι, πρόκειται για φανταστικά νέα εν μέσω μιας δύσκολης χρονιάς. Ολόκληρη η οικογένεια ανυπομονεί», δήλωσε άτομο του κύκλου τους στην ιστοσελίδα Page Six, όπου «έσκασε» η είδηση της εγκυμοσύνης.

    Η 37χρονη Πίπα και ο 45χρονος Τζέιμς, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2017, έχουν ήδη αποκτήσει έναν γιο, τον Άρθουρ, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον Οκτώβριο του 2018. Ακολουθώντας τα βήματα της αδελφής της, η Πίπα γέννησε και εκείνη στην Πτέρυγα Lindo του St. Mary’s Hospital.

    Στο παρελθόν, η Πίπα Μίντλετον μοιράστηκε με τον κόσμο τις δραστηριότητες που έχει βρει για τον γιο της.

    «Χρειαζόμουν να βρω κάτι περισσότερο από βόλτες στο πάρκο. Το γυμναστήριο για μωρά που υπάρχει στη γειτονιά μας, μάς έσωσε.

    Διαθέτει μεγάλο χώρο, μαλακά αντικείμενα, χαλάκια, σκάλες, μπάλες, κούνιες, μίνι τραμπολίνα και πολλά ακόμη, που κινούν το ενδιαφέρον και κρατούν τα μωρά σε εγρήγορση.

    Έχω παρατηρήσει ότι εκτός από κίνηση, ισορροπία και δύναμη, οι επισκέψεις μας στο γυμναστήριο, τον βοηθούν να χτίσει την αυτοπεποίθησή του», έχει δηλώσει η ίδια.

    Διαβάστε επίσης:

    Κέιτ Μίντλετον: Πιο μοναχικοί στην πανδημία οι γονείς με τα χαμηλότερα εισοδήματα

    Πρώτη συνάντηση για βασίλισσα Ελισάβετ, Ουίλιαμ, Κέιτ, Καμίλα και Κάρολο μετά από 9 μήνες

    Πίπα Μίντλετον: Πέντε φορές που η αδελφή της Κέιτ έκλεψε τις εντυπώσεις



    ΣΧΟΛΙΑ