Menu
0.37%
Τζίρος: 239.07 εκατ.

Το στοίχημα Μητσοτάκη να αλλάξει το κλίμα – Σε ποιους απευθύνεται, από τι κινδυνεύει – Άρθρο παρέμβαση

Life & Style

«Σπίτι με το MEGA»: Αφιέρωμα στον αξέχαστο Μάνο Ξυδούς

Ρένος Χαραλαμπίδης και Μαρία Σολωμού
Comments

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA» τιμά τον αξέχαστο Μάνο Ξυδούς.

Ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στον σπουδαίο τραγουδοποιό με αφορμή την κυκλοφορία του album «Ο Πρίγκιπας της Δυτικής Όχθης» από τη Minos Emi / Universal. Μία βραδιά με συγκίνηση και τραγούδια που όλοι θα αγαπάμε για πάντα, ανεξίτηλα στον χρόνο.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες, θα βρεθούν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά τιμώντας τον αείμνηστο Μάνο Ξυδούς και θα ερμηνεύσουν τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και έχουν συντροφεύσει τις πιο όμορφες στιγμές μας. Από το «Δε θα δακρύσω πια για σένα», το «Μπορεί» και «Μόνο για ‘κείνη μη μου λες» μέχρι το «Χάθηκες Αλήτισσα», το «Λένε για μένα» και το «Με στέλνεις», διαχρονικές επιτυχίες από την τεράστια μουσική παρακαταθήκη του Μάνου Ξυδούς.

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι: Αλντιόν, Stan Αντιπαριώτης, Βαρβάρα Αργυρού, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Γιάννης Διονυσίου, ΕΓΩ, Κώστας Καραφώτης, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Έλενα Στρατηγοπούλου, Τάμτα, Χρήστος Χολίδης, Onirama, Prestige the Band.

Το σημαντικό αυτό μουσικό ταξίδι θα παρουσιάσουν ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Μαρία Σολωμού, ξεδιπλώνοντας ξεχωριστές στιγμές της μουσικής πορείας του σπουδαίου καλλιτέχνη.

Στα highlights της βραδιάς, θα ακούσουμε για πρώτη φορά, το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Μάνου Ξυδούς «Πες μου τι έκανα» με τη γνήσια, λαϊκή φωνή του Νίκου Μακροπούλου. Ένα τραγούδι που έγραψε κάποτε ο μεγάλος δημιουργός για την όμορφη Θεσσαλονίκη και η οικογένεια του επέλεξε τον Νίκο Μακρόπουλο για να το ερμηνεύσει.

Μία βραδιά γεμάτη μουσική, συγκίνηση και δυνατές ερμηνείες έρχεται το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA». Ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς, τον «Πρίγκιπα της Δυτικής Όχθης», που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην ελληνική ροκ σκηνή.

Τάμτα

#SpitiMeToMega

Διαβάστε επίσης:

«Σιωπηλός Δρόμος»: Νέα δραματική σειρά με την υπογραφή των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη στο MEGA

«Σπίτι με το MEGA»: Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με την Ελένη Βιτάλη και μοναδικούς καλεσμένους

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση – Ένταση στο Συμβούλιο (video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μάχη στα ερτζιανά με την έλευση του Mega News 104.6, τα συγκοινωνούντα δοχεία ΕΡΤ-ΣΚΑΪ, ηχηρή αποχώρηση στον ΑΝΤ1, το μαγείρεμα του Ακη με επιδότηση και οι μεταγραφές στα κανάλια
Σίσσυ Χρηστίδου: Υπέγραψε για το καθημερινό πρωϊνό του Mega
Hellenic Sailing League powered by Grivalia: Η Αθηναϊκή Ριβιέρα ανοίγει ξανά πανιά
Ligue 1: Από τα δισεκατομμύρια των τηλεοπτικών στο ξεπούλημα των ποδοσφαιριστών
Στο MEGA ο Παύλος Τσίμας – Ο νέος του ρόλος σε τηλεόραση και ραδιόφωνο
3.246.627 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
ΓΓΕΕ: Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης του Τύπου
Το χρυσωρυχείο της Premier League: 7,8 δισ. ευρώ και 267 αγώνες στην τηλεόραση
Σάρα Σολντάτι: To πανέμορφο μοντέλο, η διαμάχη με τον Ντελ Βέκιο και το ελικόπτερο στις Σπέτσες – Το χρονικό ενός κοσμικού θρίλερ
Σήμερα η πρεμιέρα του Mega News Radio