array(0) {
}
        
    
Menu
0.2%
Τζίρος: 155.79 εκατ.

Η φθορά ως πολυτέλεια: Η νέα αφήγηση του Daniel Arsham για την Tiffany & Co.

Life & Style

Σπίτι με τη Δήμητρα Γαλάνη απόψε στο MEGA

Δήμητρα Γαλάνη
Comments

Ακόμα ένα βράδυ Παρασκευής θα μείνουμε στο σπίτι και θα διασκεδάσουμε με αγαπημένες επιτυχίες από την μοναδική ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Στο πλαίσιο των μουσικών εκπομπών του MEGA, τη σκυτάλη παραλαμβάνει η σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη, η οποία υπόσχεται να μας χαρίσει μια απολαυστική βραδιά γεμάτη μουσική και εκπλήξεις.

Με μια πλούσια δισκογραφία που αποτελείται από εξαιρετικά κομμάτια που μας έχουν συντροφεύσει σε διάφορα στάδια της ζωής μας, η Δήμητρα Γαλάνη, μοναδική στο είδος της, θα μας ταξιδέψει σε μια άλλη πιο ερωτική διάσταση. Άλλωστε, όπως σημειώνει η ίδια «ο έρωτας είναι τροφή, είναι η ψυχή μας».

Προσκεκλημένος «Στο σπίτι με τη Δήμητρα Γαλάνη» θα είναι ο τραγουδιστής και συνθέτης Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον οποίο η Δήμητρα Γαλάνη έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, τόσο δισκογραφικά όσο και επί σκηνής.

Επίσης μαζί της δύο τραγουδοποιοί-ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, η Ελληνοβραζιλιάνα βραβευμένη συνθέτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Πολέμη και ο ταλαντούχος συνθέτης Ευστάθιος Δράκος, με τους οποίους η Δήμητρα Γαλάνη δημιουργεί έναν υπέροχο ερωτικό «διάλογο» ανάμεσα σε τραγούδια που αποτελούν διεθνή διαχρονικά στάνταρντ (βραζιλιάνικα, ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά και κυρίως ελληνικά) και μιλούν κατευθείαν στην καρδιά, στο σώμα, στο μυαλό, στις αισθήσεις μας: ερωτικά και ποπ –με την ευρύτερη έννοια του όρου.

Ειδική συμμετοχή θα έχει η εξαιρετική τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη και ο νεαρός ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης.

Απόψε στις 23:00 στο MEGA!

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ροζ διαμάντι της Μαρίας Αντουανέτας: Ένα κόσμημα – θρύλος βγαίνει σε δημοπρασία
Μαριέττα Χρουσαλά-Σήλια Κριθαριώτη: Πάρτι στην εντυπωσιακή θαλαμηγό Marquise
Ο γάμος της χρονιάς: Πώς ο Jeff Bezos και η Lauren Sánchez μεταμορφώνουν τη Βενετία σε πολεμικό σκηνικό
Παππούς έγινε ο Δημήτρης Μελισσανίδης
Το πάρτι του ΑΝΤ1 με ηχηρές απουσίες και σιωπηρές παρουσίες, γιατί ο Ιβάν αποτίμησε τα ΜΜΕ, η αποχώρηση-«σταθμός» του Σόλακ, η Σία, ο Ζούλας και ο Σκάι
Νόβακ Τζόκοβιτς: Το story ενός θρύλου που βγαίνει απ’ τα κορτ και γίνεται γείτονας μας στην Αθήνα!
Αμαλία Κωστοπούλου: Bridal shower στη Χαβάη
Νίκη Παπαθεοχάρη: Δίπλα στη θάλασσα… από τη θάλασσα
Κατερίνα Καινούργιου: Οι ανασφάλειες, τα χρέη των γονιών της, η πρόταση γάμου και ο Νίκος Κοκλώνης
Γενέθλια για τον Αντώνη Ρέμο – Οι δημόσιες ευχές της Υβόννης