• LIFE&STYLE

    Σπύρος Πώρος: Η δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του για τα παιδιά του (video)

    • NewsRoom

    Σπύρος Πώρος, φωτογράφος


    Για πρώτη φορά, ο γνωστός ταλαντούχος φωτογράφος Σπύρος Πώρος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το σκληρό διαζύγιο που πέρασε με την τρίτη σύζυγό του.

    Στον φακό του έχουν ποζάρει μεγάλες σταρ παγκόσμιας εμβέλειας, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ.

    Τους τελευταίους μήνες ζει στο Μπουένος Άιρες, ενώ εξακολουθεί να ασχολείται με την φωτογραφία.

    Μιλώντας για την τρίτη σύζυγό του, την Νεοζηλανδή Κάιλ Μπαξ, ο Σπύρος Πώρος αποκάλυψε πως παντρεύτηκαν το 2005 σε μία πολύ ιδιαίτερη τελετή στη Δήλο, με το τυπικό του Δωδεκάθεου, ωστόσο χώρισαν το 2015.

    «Δεν έχω με όλες τις πρώην συζύγους μου καλές σχέσεις. Το θέμα με την τελευταία μου σύζυγο είναι οικονομικό. Τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως μέσο για τέτοιες ‘πιέσεις’. Τα δικαστήρια τα έχω κερδίσει όλα, αλλά είναι οι καταστάσεις πολύ δύσκολες αφού δεν είμαι Νεοζηλανδός.

    Μου έκαναν πολύ δύσκολο το να μείνω και να εργαστώ εκεί γιατί αυτός νόμιζαν πως ήταν ο μόνος τρόπος για να μην κινηθώ νομικά εναντίον τους. Με υποχρέωσαν όμως να φύγω από τη Νέα Ζηλανδία», αποκάλυψε για τη δικαστική διαμάχη.

    Έκανε επίσης λόγο για μη φυσιολογικές καταστάσεις αυτές με την πρώην σύζυγό του, καθώς επηρεάστηκε και η σχέση του με τα παιδιά του, τα οποία μάλιστα έχει να δει 5 χρόνια.

    «Τα χρήματα δημιουργούν κακές σκέψεις και κακές πράξεις. Είχα μεγάλη περιουσία αυτό το διάστημα και ξαφνικά με μια πλαστογραφία της υπογραφής μου, μου τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια. Οπότε έπρεπε να φύγω από τη χώρα για να μην το αποκαλύψω.

    Είναι μια πράξη που διώκεται ποινικά και αν το αποκάλυπτα θα μπορούσε το άτομο που έκανε την πλαστογραφία να μπει φυλακή», κατέληξε ο ίδιος.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ