• LIFE&STYLE

    Σπυροπούλου-Πετρογιάννη: Αδιανόητες μπηχτές στο Twitter – Ήταν γνωστή στον ALPHA η σχέση της Κωνσταντίνας με τον Κοντομηνά, λέει η Τσιμτσιλή

    • NewsRoom
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη


    «Φωτιά» πήραν τα πληκτρολόγια αργά το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ξέσπασε άγρια κόντρα στο Twitter ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

    Οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν δημοσίως απίστευτες μπηχτές, με αφορμή τα σχόλια που έκανε η Φωτεινή Πετρογιάννη στην εκπομπή Πρωινό για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη συμπεριφορά της στο παρελθόν όσο βρισκόταν στον ALPHA.

    Σήμερα μέσα από την εκπομπή Πρωινό, η Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε τηλεοπτικά την απάντησή της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά τον διάλογό τους στο Twitter.

    «Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες παρουσιαστές αυτά τα 20 χρόνια που κάνω τη δουλειά. Ποτέ δε χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω κάποιον ή να βγω εγώ μπροστά. Το γνωρίζουν όλοι αυτό. Απλά ρωτήστε τους».

    Στο σημείο εκείνο Φωτεινή Πετρογιάννη συγκινήθηκε, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας της είπε να μην στενοχωριέται: «Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη. Δεν ισχύει αυτό που είπε ότι ο άνθρωπος που δεν είναι πια στη ζωή και ήταν πατέρας φίλης μου καθάριζε για εμένα ανθρώπους. Πάντα μου έλεγε ότι θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιείς το όνομά μου. Παράσημο για εμένα είναι τα μηνύματα των συναδέλφων μου που λαμβάνω από χθες», ανέφερε κλείνοντας τις δηλώσεις της.

    Πώς ξέσπασε η άγρια κόντρα στο Twitter

    Το βίντεο με τα σχόλια ανέβασε χρήστης του Twitter, ο οποίος, μάλιστα, έγραψε: «Πες κι εσύ μία κακία για την Σπυροπούλου. Θαψ’ την όσο θες. ‘Αποκάλυψε’ ό,τι βλακεία σου κατέβει. Άλλωστε κανείς δεν θα ψάξει την αλήθεια. Κανείς δεν θα σου ζητήσει να αποδείξεις για αυτά που λες. Φτάνει να ικανοποιηθεί ο φθόνος κάποιων».

    Στο συγκεκριμένο tweet ήρθε από το πουθενά η απάντηση από την ίδια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον επιχειρηματία, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο:

    «Η κυρία Πετρογιάννη γιατί δεν μας λέει πως ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς ‘μπήκε’ στον alpha.. Ερώτηση για δυνατούς λύτες. Αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow».

    Λίγες ώρες αργότερα, η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 απάντησε: «Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον Alpha, χωρίς να έχω 1€ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ».

    Συνέχεια στον διάλογο έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Να πούνε τι; Που έγλυφες 24/7 τη Μαρία, να μιλήσει στον πατέρα της, γιατί αυτή δεν έκανε κουμάντο; Που όταν πέθανε ο πατέρας της δεν της μίλησες καν; Που διαδίδεις μέσα στο κανάλι ότι είσαι η καλύτερη από την κάθε παρουσιάστρια που ψάχνει ο Λιάγκας; Ο κόσμος ναι, μιλάει».

    Και συνέχισε συμπληρώνοντας ότι: «Έχω και εγώ πολλά να πω πλέον όπως εσείς λέτε χωρίς καν να με ξέρετε ότι σας κατέβει, γιατί οι συνεργάτες σας όπως λέτε και εσείς τα διαδίδουν!!  Υ.Γ. Την κολλητή σου εννοείς γυναίκα που χάρη σε αυτήν βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι και που καθάριζε τους πάντες για σένα».

    «Κωνσταντίνα μου, ελπίζω να βρεις έστω και ΕΝΑΝ άνθρωπο να υποστηρίξει τα ψέματα που γράφεις. Καλό σου βράδυ», απάντησε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

    Μετά τον έντονο διάλογο, η Φωτεινή Πετρογιάννη επιχείρησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως αποκάλυψε η τελευταία με screenshot που μοιράστηκε στο Twitter:

    «Είσαι αστεία! Κακώς βρήκες το τηλέφωνο μου και με παίρνεις τέτοια ώρα με ποιο δικαίωμα και μου στέλνεις και μήνυμα.Γιατί όταν έκανες ρεπορτάζ δεν τον ήξερες τον αριθμό μου;;».

    «Σε πήρα για να μου πεις όλα αυτά που θες στο τηλ. Προτιμάς εδώ όπως βλέπω! Θα έχεις τους λόγους σου. Δε θα συμμετάσχω. Καληνύχτα!», έληξε τη συζήτηση από την πλευρά της η δημοσιογράφος, με την Κωνσταντίνα να απαντάει: «Πήρα παράδειγμα τη δημοσιογραφική σου στάση τα τελευταία χρόνια! Λέω κάτι θα ξέρει να το κάνει δημόσια. Αν και άλλαξε απ´οταν παντρεύτηκα, μας το χάλασες λίγο, αγχώθηκες και πήρες και τον άνδρα μου να τον ενοχλήσεις τέτοια ώρα! Μπράβο σου έχεις θράσος, δεν είναι τίποτα τυχαίο».

    «Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ στενοχωρημένη»

    Το πρωί της Πέμπτης, ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα επικοινώνησε στον τηλεοπτικό αέρα την αντίδραση της Φωτεινής Πετρογιάννη για όλα όσα έγιναν στο Twitter.

    «Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ στενοχωρημένη… Αρχικά μου είπε ότι πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόσο αργά, γιατί εκείνη την ώρα έγραφε στο twitter. ‘Αφού δεν απάντησε στο τηλέφωνο, της απάντησα στο twitter. Όλα όσα γράφει για μένα είναι ψέματα. Είχα μια φιλία η οποία ποτέ δε λειτούργησε σε βάρος κάποιου’ είναι τα ακριβή της λόγια», δήλωσε ο Κώστας Τσουρός.

    Τι σχολίασαν Πετρογιάννη-Κουτσελίνη-Τσιμτσιλή

    Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, όπου η παρουσιάστρια του Κάτι Ξαναψήνεται και πρώην παίκτρια του Survivor, σχολίασε ότι βλέπει «πολλές γνώριμες φάτσες» στο πλατό «και μερικούς ντρέπομαι να τους δω».

    Η δήλωση της Σπυροπούλου σχολιάστηκε σε πολλές εκπομπές, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να σχολιάζει στο Πρωινό:

    «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει τόσα πολλά πράγματα για τη συμπεριφορά της στον Alpha, έχω μιλήσει κι εγώ με άσχημο τρόπο ενδεχομένως για εκείνη την περίοδο της Κωνσταντίνας που ήταν πάρα πολύ έντονη. Νομίζω, βέβαια, πως οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει 100% για το τι ακριβώς συνέβαινε και δεν ξέρω και αν έχει νόημα πια και να το κάνουν» είπε αρχικά.

    «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που έχετε ακούσει πολλές φορές να αναφέρομαι σε εκείνη την περίοδο και στην ίδια, νομίζω ότι έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι ακριβώς έκανε τότε. Δεν ξέρω, ίσως μεγάλωσε, ίσως ωρίμασε, έχει αρχίσει και καταλαβαίνει ότι κόσμος έχασε τις δουλειές του, ότι άνθρωποι δεν ήθελαν ποτέ ξανά να δουλέψουν σε αυτή τη δουλειά μετά από όσα πέρασαν τότε. Ήταν μία πολύ έντονη περίοδος, αλλά νομίζω ότι το κεφάλαιο αυτό πρέπει να κλείσει κάποια στιγμή» ανέφερε στη συνέχεια.

    «Ήταν πολύ έντονα τα γεγονότα που δεν αμφισβητούνται. Χαίρομαι που βλέπω έναν άνθρωπο να λέει ότι ντρέπεται που συναντάει κάποιους ανθρώπους στους οποίους είχε φερθεί με πάρα πολύ άσχημο τρόπο, σε πάρα πολύ κόσμο. Δηλαδή, δεν είναι ότι το λέει ένας. Εγώ δεν έχω δουλέψει μαζί της, αλλά τα έχω ζήσει, τα έχω δει, τα έχω ακούσει» σημείωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

    Από την πλευρά της, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε:

    «Να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να φέρει στο φως το αγγελούδι της. Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται που συναντά ανθρώπους που ενδεχομένως δεν τους φέρθηκε καλά. Και θα χαρώ πιο πολύ αν τη δω να έχει αγκαλιά το μωράκι της και να είναι ευτυχισμένη σε αυτόν τον γάμο. Να ζήσει χαρούμενα τις στιγμές που ζει, να είναι ευτυχισμένη και να έρθει με το μωράκι της καλεσμένη στην εκπομπή να τα πούμε ωραία και καλά».

    Σημειώνεται ότι οι δυο τους στο παρελθόν είχαν μια συνεργασία, η οποία δεν έληξε με τον καλύτερο τρόπο.

    Τσιμτσιλή: «Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στον Alpha»

    Σήμερα στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε για τις δύο γυναίκες:

    «Μία διαδικτυακή κόντρα άνευ προηγουμένου μας έχει αιφνιδιάσει, μία κόντρα που εκτυλίσσεται στο twitter με ερωτοαπαντήσεις, εμπλοκή και ανάμειξη παρουσιαστών, σχολίων, φωτογραφιών και υπονοούμενα που δεν λέγονται ούτε με κλειστές κάμερες πόσω μάλλον έτσι δημόσια. Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στον Alpha, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε τη γνωστή πορεία που ξέρετε, η Φωτεινή Πετρογιάννη αντίστοιχα ξεκίνησε από κάποιες θέσεις, ενώ δούλεψαν και μαζί στο Σαββατοκύριακο του Alpha ενώ έχουν κάνει και κολλητή παρέα».

    Και συνέχισε λέγοντας ότι «Η Φωτεινή είναι από τα παιδιά του χώρου που κάθε φορά που η Κωνσταντίνα μιλά για το παρελθόν της και τα λάθη που έχει κάνει, όταν καταχράστηκε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη ενδεχομένως κάποιων στελεχών λόγω προσωπικών σχέσεων. Κάθε φορά που η Φωτεινή σχολιάζει αυτή τη σχέση της Κωνσταντίνας μιλά έντονα, ότι άκουγε φωνές, ότι πετάγονταν παπούτσια κτλ.

    Η Κωνσταντίνα που γενικά βρίσκεται στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει στη Φωτεινή. Ίσως θεωρεί ότι όπως η Φωτεινή στην εκπομπή του Λιάγκα μιλά δημόσια για την ίδια, έτσι κι εκείνη θέλει να απαντήσει».

    Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Η διαδρομή του καθενός μας είναι γνωστή, εδώ στον Alpha, για να μιλήσουμε κι εμείς που τα ζήσαμε όλα αυτά ήταν γνωστά και η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Δημήτρη Κοντομηνά και η κουμπαριά της Φωτεινής Πετρογιάννη με τη Μαρία Κοντομηνά, δεν ήταν κάτι που ήταν κρυφό. Από εκεί και πέρα το πώς εκμεταλλεύτηκε η καθεμία αυτή την επαφή, κρίνεται και φάνηκε από την πορεία των γεγονότων».

    Κλείνοντας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Το ότι η Κωνσταντίνα σε μία δεδομένη περίοδο της καριέρας της, στην αρχή είχε μία λάθος συμπεριφορά και το έχει πει και η ίδια στην αυτοκριτική της, δεν το αμφισβητεί κανείς. Όλοι όσοι έχουν να κάνουν μαζί της το έχουν πει. Δεν καταλαβαίνω γιατί το τελευταίο 15νθήμερο θέλει να βγάλει όλους τους σκελετούς από τη ντουλάπα, δηλαδή μία με τη συνέντευξη στη Μενεγάκη, μία αυτό, Κωνσταντίνα μου έχεις το μεγαλύτερο δώρο στην κοιλίτσα σου, εστίασε εκεί».

    Η συνέντευξη της Σπυροπούλου στη Μενεγάκη:

    Διαβάστε επίσης:

    Δημήτρης Κοντομηνάς: Όλες οι γυναίκες του Προέδρου…

    Κατερίνα Καινούργιου: Μακάρι να μπορούσα να διαγράψω από την Google τη σχέση μου με τον Σταθοκωστόπουλο



    ΣΧΟΛΙΑ