• LIFE&STYLE

    Sorry κορίτσια αλλά τελικά ο Ryan Gosling παντρεύτηκε την Eva Mendes -Όλο το παρασκήνιο του μυστικού γάμου

    • NewsRoom


    Ο καρδιοκατακτητής Ryan Gosling το πήρε τελικά απόφαση και επισημοποίησε το δεσμό του με τη λαμπερή Eva Mendes. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, ο γάμος του ζευγαριού έγινε νωρίτερα φέτος σε στενό κύκλο, παρουσία λιγοστών φίλων και συγγενών, και το σημαντικότερο υπό άκρα μυστικότητα!

    Ο γοητευτικός ηθοποιός και η αγαπημένη του είναι ζευγάρι από το 2011 και έχουν δύο κόρες, την Esmeralda και την Amada. Άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον ανέφερε πως “η Eva και ο Ryan ένιωθαν ανέκαθεν σαν παντρεμένο ζευγάρι και πως ό,τι κι αν έχει γραφτεί για τη σχέση τους, παραμένουν ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλο.

    Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας The Place Beyond the Pines

    Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας The Place Beyond the Pines και κρατούσαν πάντα χαμηλό προφίλ αναφορικά με τη σχέση τους. Φωτογραφίζονταν συχνά μαζί όμως μιλούσαν σπάνια για τη σχέση τους. Ακόμα και οι εγκυμοσύνες και οι γεννήσεις των κοριτσιών τους είχαν παραμείνει μυστικές.

    Eva-Mendes-Ryan-Gosling

    Ο Ryan μίλησε για την αγάπη του να είναι πατέρας και πρόσφατα δήλωσε στο περιοδικό ES ότι έχοντας τις δύο κόρες συνειδητοποίησε πως οι γυναίκες είναι πιο εξελιγμένες από το αντίθετο φύλο.

    “Νομίζω πως οι γυναίκες είναι καλύτερες από τους άντρες. Είναι πιο δυνατές. Πιο εξελιγμένες. Μπορείς να το καταλάβεις αυτό όταν έχεις δύο κόρες και τις βλέπεις στα πρώτα στάδια, κάνουν άλματα σε σχέση με τα αγόρια”, δήλωσε στο ES και πρόσθεσε: “Πάντα συμπαθούσα περισσότερο τις γυναίκες”.

    “Με μεγάλωσε η μητέρα και η μεγαλύτερη αδελφή μου. Η ζωή μου στο σπίτι τώρα αφορά κυρίως γυναίκες. Είναι καλύτερες από εμάς. Με κάνουν καλύτερο άνθρωπο.”

    Πάντως τα μέσα έσπευσαν να διαψεύσουν την είδηση και επικαλούμενα πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού ενημερώνουν πως οι αναφορές για το μυστικό γάμο είναι αναληθείς.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/o-zara-kerdizi-ti-machi-ton-megalon-emporikon-dromon-apenanti-sto-megalitero-tou-antipalo/76080



    ΣΧΟΛΙΑ