• LIFE&STYLE

    Σοκαριστικό: Καλλιτέχνης μετέτρεψε νεκρή γάτα σε τσάντα χιλιάδων δολαρίων

    • NewsRoom


    Το διαβάσαμε και ακόμη χειρότερα το είδαμε και αυτό, έστω και μέσα από φωτογραφίες! Γατάκι, αφού σκοτώθηκε στον δρόμο, μετατράπηκε σε τσάντα από Νεοζηλανδή καλλιτέχνη! Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η Claire Hobbs, βρήκε μία νεκρή γάτα σε έναν κοντινό της δρόμο. Αφού την πήρε και την τοποθέτησε στο ψυγείο, άρχισε να ψάχνει σε site με αγγελίες για γάτες που είχαν χαθεί. Η αναζήτηση κράτησε περίπου 3 μήνες και αφού δε βρέθηκε κανένας που να έψαχνε αυτή τη γάτα, η Hobbs αποφάσισε να μετατρέψει το άψυχο σώμα της σε κάτι άλλο. Έτσι το γατάκι μετατράπηκε – απίστευτο κι όμως αληθινό – σε τσάντα! Το πλέον σοκαριστικό όμως δεν είναι αυτό αλλά το ότι η καλλιτέχνης (;) αποφάσισε να πουλήσει την τσάντα αυτή!

    cat 2

    Η Hobbs που ασχολείται με την ταρίχευση εδώ και 15 χρόνια, δημιούργησε αυτή την τσάντα ως μέρος μίας έκθεσης που πραγματοποίησε πριν από 7 χρόνια και στη συνέχεια αποφάσισε να την πουλήσει στην online αγορά, TradeMe. Για να την αγοράσει μάλιστα κάποιος, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, θα πρέπει να διαθέσει το ποσό των 1.027 δολαρίων.

    Η Hobbs όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο προέβη σε μια τέτοια κίνηση, δήλωσε πως μετέτρεψε τη νεκρή γάτα σε τσάντα γιατί είχε πολύ γλυκό πρόσωπο!

    Η τσάντα έγινε αντικείμενο πολλών σχολίων, κυρίως αρνητικών, όπως ήταν αναμενόμενο, καθώς πολλοί ανέφεραν πως μία τέτοια κίνηση δείχνει ασέβεια προς το νεκρό ζωάκι.

    Ωστόσο η Νεοζηλανδή, που είναι μάλιστα και ιδιοκτήτρια δύο σκύλων, αναφέρει πως δεν είναι η δουλειά της να σκοτώνει ζώα και πως συνήθως κάνει ταριχεύσεις σε ζώα που έχουν σκοτωθεί στο δρόμο ή στα ζώα που πυροβολεί ο φίλος της σε μία φάρμα που ο ίδιος διαθέτει!

    cat 3

    Ανάμεσα σε αυτά τα αποτρόπαια έργα τέχνης, βρίσκονται πολλά ταριχευμένα ζώα που έχουν “ενωθεί” μεταξύ τους: γάτες με σώμα πουλιού, μισά πουλιά, μισές γάτες – μισά υβρίδια και όλα αυτά πωλούνται στο TradeMe με τιμές που αγγίζουν τα 3.000 δολάρια.

    cat 4

     

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/prin-agorasis-roucha-apo-im-kalitera-na-diavasis-afto/75776



    ΣΧΟΛΙΑ