• LIFE&STYLE

    Σοκ στο παλάτι: Χάρι και Μέγκαν «σνομπάρουν» ξανά την Βασίλισσα Ελισάβετ

    • NewsRoom

    Βασίλισσα Ελισάβετ, Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι


    «Λάδι στη φωτιά» που «καίει» στο εσωτερικό του παλατιού ρίχνουν ξανά ο πρίγκιπας Χάρι με την σύζυγο του Μέγκαν Μαρκλ, με την απόφαση τους να περάσουν τα Χριστούγεννα μακριά από την βασιλική οικογένεια.

    Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κάθε χρόνο περνούν τις διακοπές των Χριστουγέννων μαζί με την 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ στο κτήμα της στο Σάντριγχαμ, στο Νόρφολκ. Μέχρι τα περσινά Χριστούγεννα ο πρίγκιπας Χάρι περνούσε τα Χριστούγεννα στο πλάι της γιαγιάς του και μόνο το 2012, όταν υπηρετούσε στο Αφγανιστάν, δεν έδωσε το «παρών» στο Σάντριγχαμ.

    Ωστόσο φέτος φαίνεται πως ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν διαφορετικά πλάνα, καθώς δημοσίευμα της βρετανικής Sun, επικαλούμενη ανώνυμη πηγή από το παλάτι, αναφέρει ότι το πριγκιπικό ζευγάρι του Σάσσεξ έχει ήδη ενημερώσει την βασίλισσα Ελισάβετ πως δεν θα περάσει μαζί της, στα πρώτα Χριστούγεννα μετά την γέννηση του 6 μηνών εγγονού της.

    Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Χάρι και η Μέγκαν είναι ακόμα αναποφάσιστοι για το τι θα κάνουν στις διακοπές των Χριστουγέννων και σκέφτονται, είτε να παραμείνουν στην κατοικία τους στο Ουίνδσορ, είτε να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ και να περάσουν τα Χριστούγεννα με την μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία είναι δασκάλα της γιόγκα και ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, ο έκτος στην διαδοχή του θρόνου και η σύζυγός του «έχουν ανάγκη να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους» και γι’ αυτό τον λόγο δεν επιθυμούν να περάσουν τα Χριστούγεννα με την βασίλισσα.

    «Χρειάζονται λίγο χρόνο μακριά για να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους και να αποφασίσουν τα σχέδια τους για το επόμενο έτος», δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή.

    Η βασιλική βιογράφος Ίνγκριντ Σιούαρντ ανέφερε στην ίδια εφημερίδα πως «τα Χριστούγεννα στο Σάντριγχαμ είναι αρκετά αγχώδη και, ίσως, το ζευγάρι να μην θέλει να πάει εκεί με τον Άρτσι σε τόσο μικρή ηλικία». Όμως, η ίδια τόνισε πως εδώ και πολλά χρόνια στο κτήμα της βασίλισσας τα Χριστούγεννα έχουν φιλοξενηθεί πολλά μικρά παιδιά, μέλη της βασιλικής οικογένειας και μέχρι σήμερα δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα. Η βασιλική βιογράφος ανέφερε: «Φαίνεται πως αυτό (η απόφαση του ζευγαριού) δεν έχει να κάνει με τον Άρτσι αλλά με τα δικά τους προσωπικά συναισθήματα».

    Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετά την Κυριακή θα έχουν άδεια έξι εβδομάδων από τα βασιλικά τους καθήκοντα και αναμένεται να περάσουν την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ μαζί με την μητέρα της Μέγκαν, το μόνο άτομο από την οικογένεια της δούκισσας του Σάσεξ με το οποίο το ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις. Μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ έχει απομακρυνθεί από τον πατέρα της, Τόμας και τα ετεροθαλή αδέλφια της και δεν έχει επαφές με κανέναν τους.



    ΣΧΟΛΙΑ