• LIFE&STYLE

    Σοκ: Πώς οι τηλεοπτικές σειρές του συντηρητικού BBC χτύπησαν κόκκινο στο Pornhub

    • NewsRoom


    Οταν ακούτε BBC το μυαλό σας πάει στον γνωστό αποστειρωμένο βρετανικό συντηρητισμό. Κανείς όμως δεν περίμενε πως η στροφή του τηλεοπτικού σταθμού σε λίγο πιο «ανάλαφρες» σειρές με αρκετές «πικάντικες» σκηνές, θα προκαλούσε κυριολεκτικό χαμό στα social media. O λόγος; Σκηνές από τις εν λόγω τηλεοπτικές σειρές φιγουράρουν στις πρώτες σελίδες γνωστών sites ερωτικού περιεχομένου – όπως πχ. το Pornhub.

    Tο σοκ στη βρετανική κοινή γνώμη μεγάλο ! Το σούσουρο στα social media αδιάκοπο… Το γεγονός όμως είναι ότι ένας από τους κύριους εκπροσώπους του βρετανικού καθωσπρεπισμού έγινε πλέον το «αγαπημένο παιδί» των επισκεπτών porno-sites!

    versailles series

    Συγκεκριμένα, διάφορες ερωτικές σκηνές τηλεοπτικών παραγωγών του BBC, όπως η σειρά θρίλερ” The Night Manager”, έχουν αποκοπεί και προβάλλονται αποσπασματικά στις ΧΧΧ ιστοσελίδες, όπως σε αυτή του PornHub.

    To PornHub αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου και ήδη από την αρχή της λειτουργίας του το 2007 έχει αποκτήσει πλήθος φανατικών θαυμαστών.

    War and Peace, Βρετανική τηλεοπτική σειρά του BBC
    War and Peace, Βρετανική τηλεοπτική σειρά του BBC

    Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει τόσο, ώστε διάσημοι ηθοποιοί της Βρετανικής τηλεόρασης να αποτελούν πλέον τα πρώτα ονόματα στην αναζήτηση των sites ερωτικού περιεχομένου. Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα πολύ σοβαρό πλήγμα για την φήμη του Βρετανικού καναλιού, το οποίο προσπαθεί πάση θυσία να “κατεβάσει” τις σκηνές αυτές από τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

    Μάλιστα, παρουσιαστής του BBC τόνισε τις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά του καναλιού να λάβουν αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου που μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα το κύρος του.

    Άλλα αποσπάσματα επίσης τηλεοπτικών σειρών του καναλιού, οι οποίες έχουν “εμπνεύσει” με τη σειρά τους, τους θαυμαστές του γνωστού ερωτικό καναλιού Pornhub είναι η σειρά εποχής Versailles και η σειρά War and Peace, με την πρώτη μάλιστα να έχει αποσπάσει αρνητικές κριτικές για την προβολή γυμνού στήθους μέσω του τηλεοπτικού δικτύου.

    Διαβάστε επίσης:

    http://www.mononews.gr/mora-gennimena-star-14-sigklonistikes-omiotites/50301

    Δείτε επίσης:

    http://www.mononews.gr/mia-tsanta-diamanti/50251

     



    ΣΧΟΛΙΑ