• LIFE&STYLE

    Σοκ και θλίψη: Πώς είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά το εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική

    • NewsRoom
    μπριτνει

    Μπρίτνεϊ Σπίαρς


    Εξιτήριο από το ψυχιατρικό κέντρο υγείας στο οποίο νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα πήρε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία εθεάθη την Κυριακή του καθολικού Πάσχα μαζί με τον σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι, έξω από γνωστό ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς στο Λος Άντζελες.

    Η 37χρονη πριγκίπισσα της ποπ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της. Όπως έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram, έλαβε την απόφαση να εισαχθεί σε κέντρο υγείας προκειμένου να φροντίσει τον εαυτό της.

    Ωστόσο, οι θαυμαστές της Σπίαρς έχουν αντίθετη άποψη, καθώς υποστηρίζουν ότι ο πατέρας της έκλεισε την τραγουδίστρια στο κέντρο παρά τη θέλησή της.

    Χρησιμοποιώντας τα hashtag #FreeBritney και #FreexBritney -μετά από μπλοκάρισμα που έγινε στο πρώτο hashtag από το ίδιο το Twitter, κάτι που κινεί υποψίες- οι χρήστες του Twitter προσπαθούν να ξεσκεπάσουν την «αλήθεια» δίνοντας τις δικές τους θεωρίες με βάση κάποια γεγονότα και στοιχεία που έχουν συνδέσει μεταξύ τους.

    Μάλιστα, μέχρι και ένας πρώην συνεργάτης της τραγουδίστριας υποστήριξε το κίνημα αποκαλύπτοντας ότι ο πατέρας της ελέγχει την κάθε της κίνηση.

    Όπως έγραψε στο Twitter κάτω από μία φωτογραφία του με την Μπρίτνεϊ, ο πατέρας της τον απέλυσε εξαιτίας της εν λόγω σέλφι που τράβηξαν.

    Αν και η ίδια ενέκρινε την φωτογραφία, ο πατέρας της έγινε έξαλλος, καθώς, εκείνος έχει θέσει κάποιους κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται με αποτέλεσμα την απόλυσή του.

    Οι εικόνες της 37χρονης μαμάς δύο παιδιών, προκαλούν θλίψη, καθώς, όπως φαίνεται, η σταρ έχει χάσει τη λάμψη της και δεν έχει καταφέρει να συνέλθει πλήρως.

    Με τις θεωρίες συνωμοσίας να κατακλύζουν τα social media, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν είναι γνωστό αν θα επιστρέψει στο κέντρο ψυχικής υγείας ή στο σπίτι της προκειμένου να συνεχίσει κανονικά τη ζωή της.

    μπριτνει-σπιαρς μπριτνει-σπιαρς μπριτνει-σπιαρς μπριτνει-σπιαρς μπριτνει-σπιαρς μπριτνει-σπιαρς

    μπριτνει-σπιαρς
    Οι θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίρας με πλακάτ «Free Britney»
    μπριτνει-σπιαρς
    Οι θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίρας με πλακάτ «Free Britney»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε ψυχιατρική κλινική η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου, Ιωάννης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στις Μαλδίβες η Μαριάννα Γουλανδρή αγκαλιά με την κόρη της



    ΣΧΟΛΙΑ