ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο εξωτικό Μπαλί για διακοπές ταξίδεψε η Σοφία Παυλίδου μαζί με τα δίδυμα παιδιά της. Αφήνοντας στο παρελθόν το περιστατικό που συνέβη στο θέατρο Χυτήριο με τον Μάνο Παπαγιάννη, η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε στα social media εικόνες, αλλά και βίντεο από τις όμορφες στιγμές που περνάει.
Όπως φαίνεται και από τα όσα ανεβάζει στο Instagram, η Σοφία Παυλίδου χαμογελαστή και ευδιάθετη απολαμβάνει το παραδεισένιο νησί της Ινδονησίας και παραμένει θετική. Μάλιστα, το χαρακτηρίζει «the place to be», δηλαδή το μέρος που θέλεις να βρίσκεσαι.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:
https://www.instagram.com/p/BhodHBQlsnO/?
https://www.instagram.com/p/BhlEewllmJc/
https://www.instagram.com/p/BhqLxlbFSpI/?
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.