• LIFE&STYLE

    Σοφία Μουτίδου: Το ατύχημα και το «ευχαριστώ» στους γιατρούς (video)

    • NewsRoom

    Σοφία Μουτίδου


    Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο πατέρας της μίλησε μέσα από την εκπομπή «The Booth», η Σοφία Μουτίδου.

    Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία κρατάει επαφή με το κοινό μέσα από το κανάλι της στο YouTube, αλλά και την καθημερινή εκπομπή στο OPEN, μοιράστηκε ένα προσωπικό θέμα.

    Όπως είπε, ο πατέρας της είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του. Ευτυχώς, όπως ενημέρωσε η Σοφία Μουτίδου, το τραύμα ήταν επιφανειακό. Ωστόσο, η ίδια τον μετέφερε σε νοσοκομείο, όπου του έκαναν ράμματα.

    Παράλληλα, η Σοφία Μουτίδου θέλησε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ ανέδειξε τις «τρομακτικές» συνθήκες, όπως τις χαρακτήρισε, κατά τις οποίες εργάζονται όλοι στο νοσοκομείο προκειμένου να βοηθήσουν τον κόσμο και να σώσουν τους ασθενείς τους.

    «Χθες είχα ένα ατύχημα. Ο πατέρας μου χτύπησε το κεφάλι του και έκανε ράμματα. Και τον πήγα στο νοσοκομείο. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ στον Ευαγγελισμό, όπου οι γιατροί δουλεύουν σε συνθήκες Ραμάλας! Είναι δηλαδή μέσα σε ερείπια και δουλεύουν σε τρομακτικές συνθήκες.

    Να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γαλάνη Ηλία, τον γιατρό που φέρθηκε με τόση κατανόηση, τόση επιστημονικότητα και τόση αποδοτικότητα όντας καθησυχαστικός. Αυτό που έπρεπε να είναι ένας γιατρός. Ήταν όλα μαζί χωρίς να του λείπει τίποτα. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ προσωπικά, το δράμα μας τελείωσε. Χτύπησε επιφανειακά, ποντιακό κεφάλι…», δήλωσε η Σοφία Μουτίδου στον αέρα του «The Booth».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ