Ο μέχρι χθες επικεφαλής της επικοινωνίας και μάρκετινγκ του σταθμού, Χάρης Γούλιος, αποχωρεί από τη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο, η συνεργασία του θα συνεχιστεί με το κανάλι σε συμβουλευτικό επίπεδο σε θέματα μάρκετινγκ.
Νέα διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων αναλαμβάνει η Αμαλία Κυπαρίσση, η οποία υπήρξε στο παρελθόν διευθύντρια επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (επί ιδιοκτησίας της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πριν η πλειοψηφία των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας περιέλθει στην κατοχή του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζου) και εν συνεχεία ήταν στενή συνεργάτιδα του πρώην υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρου Ρουσσόπουλου.
Η σύζυγος του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας Δημήτρη Παπαδόπουλου είχε και τηλεοπτική παρουσία στο παρελθόν συμμετέχοντας στην παλαιότερη εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού, «Jenny Jenny».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λαμπερή έναρξη της Athens Xclusive Designers Week με εντυπωσιακές δημιουργίες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδοξο τέλος στη συνεργασία Βέλλη-Κωστόπουλου (videos)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί η ΔΕΗ είναι μηχανή κερδών παντός καιρού-
- Τουρκία: Είμαστε ετοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας
- Λίβανος: Εκτός λειτουργίας ο υποσταθμός ηλεκτρικής ενέργειας του Μπιντ Τζμπέιλ, μετά από ισραηλινή επίθεση
- Ισραηλινοι αξιωματούχοι διαψεύδουν τον Τραμπ: Οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση στο South Pars
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.