• LIFE&STYLE

    Σκάνδαλο Γουάινστιν: Επίθεση από γυναίκα σε μπαρ δέχτηκε ο πρώην μεγαλοπαραγωγός (video)

    • NewsRoom

    Χάρβεϊ Γουάινστιν


    Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που μία γυναίκα κωμικός επιτίθεται φραστικά στον Χάρβεϊ Γουάινστιν σε μπαρ της Νέας Υόρκης.

    Συνοδευόμενος από σωματοφύλακες, αλλά και γυναικείες παρουσίες, ο πρώην μεγαλοπαραγωγός του Χόλιγουντ, που κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση, βρέθηκε σε εκδήλωση για νεαρούς ηθοποιούς, το βράδυ της Τετάρτης, στο Μανχάταν.

    Η παρουσία του εξόργισε την κωμικό, Kelly Bachman, η οποία όταν ανέβηκε πάνω στη σκηνή άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα χαρακτηρίζοντάς τον ως «ο ελέφαντας στο δωμάτιο», για τον οποίο κανείς δεν μιλάει, ενώ στη συνέχεια έξαλλη δήλωσε:

    «Δεν ήξερα ότι έπρεπε να φέρουμε μαζί μας σπρέι πιπεριού και σφυρίχτες βιασμού. Θα σταθώ στα δύο μέτρα μπροστά από έναν γαμ.. βιαστή και κανείς δε λέει τίποτα;»

    Η Bachman συνέχισε τη λεκτική επίθεση με βαριά λόγια, ενώ κάποιοι από το κοινό ενοχλήθηκαν, την γιούχαραν και στο τέλος την πέταξαν έξω!

    Ο παραγωγός όπως φαίνεται στο βίντεο, καθόταν απαθής, με σκυμμένο το κεφάλι, προσπαθώντας να μη δώσει συνέχεια, στο περιστατικό, με τους σωματοφύλακές του να την απομακρύνουν.

    Εκπρόσωπός του είπε στην Daily Mail πως προσπαθεί να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τονίζοντας πως ήταν αγένεια από πλευράς της γυναίκας που του επιτέθηκε.

    Ο Γουάινστιν φέρεται να έχει προχωρήσει σε συμβιβασμό εκατομμυρίων με αρκετά από τα θύματά του.

    Χάρβεϊ Γουάινστιν
    Χαρβει-Γουαινστιν
    Χάρβεϊ Γουάινσταϊν



    ΣΧΟΛΙΑ