• LIFE&STYLE

    Σίσσυ Χρηστίδου: Προφανώς ειπώθηκαν τεράστια ψέματα (video)

    • NewsRoom
    Στα δικαστήρια Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου

    Στα δικαστήρια Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου


    Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @ Star μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή τις χειμαρρώδεις δηλώσεις του πρώην συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη.

    Αρχικά η παρουσιάστρια του MEGA δήλωσε ότι «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη, όπως καταλαβαίνεις και φαντάζομαι όλοι το καταλαβαίνουν. Έβγαλα αυτή την ανακοίνωση γιατί εγώ δεν μπορώ να το παίξω αυτό το παιχνίδι, ούτε θέλω και ούτε το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου και ούτε πρόκειται. Προφανώς ειπώθηκαν τεράστια ψέματα. Αν ίσχυαν όλα όσα ειπώθηκαν, δεν θα υπήρχαν αυτές οι αποφάσεις της δικαιοσύνης. Οπότε, εγώ απευθύνομαι στη δικαιοσύνη, τα στοιχεία αφορούν μόνο τη δικαιοσύνη, δεν είναι προς δημοσίευση, οπότε δεν θα τα παραθέσω στον κόσμο και ούτε πρόκειται να πω καμία αλήθεια που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν τα ανήλικα παιδιά μου».

    Στη συνέχεια η ίδια εξήγησε ότι «Στενοχωρήθηκα, αλλά έχω περάσει τόσα πολλά τα τελευταία τρία χρόνια που μέσα από όλα αυτά έχω βγει πιο δυνατή. Στενοχωριέμαι για το πλαίσιο που μπορεί να πάρει όλο αυτό, αλλά δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθούν και να θυματοποιηθούν τα παιδιά μου για τη δημόσια εικόνα που έχει το προσωπικό όφελος στο τέλος. Οπότε, δεν θα το κάνω αυτό.

    Ο Θοδωρής το γνωρίζει αυτό πολύ καλά, ήξερε εκ των προτέρων ότι εγώ δεν θα βγω να τοποθετηθώ σε όλα αυτά που ειπώθηκαν, οπότε μπορεί να το κάνει όσες φορές θέλει. Και έτσι όπως σε κοιτάω στα μάτια, θα σου πω πως ότι και να ειπωθεί, όσο τεράστιο ψέμα κι αν είναι, δεν θα το κάνω».

    Τέλος δήλωσε ότι «Αυτό που θέλω να μείνει στο τέλος της ημέρας είναι ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει το δικαίωμα και τον χώρο, άμα θέλει να χωρίσει, άμα θέλει να βγει από ένα γάμο, να μη φοβάται. Να μη φοβάται τη διαπόμπευση, την κοινωνική αποστράγγιξη, τους εκβιασμούς… Γιατί μπορεί εγώ να το παθαίνω αυτό μπροστά σε όλη την Ελλάδα, αλλά η κάθε γυναίκα το παθαίνει στη γειτονιά της, το παθαίνει στο χωριό της, το παθαίνει στην πόλη της και… δεν μασάμε».

    Δείτε βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Τζένη Μελιτά για Eurovision: Τη δουλειά μου την παρείχα με πολλή αγάπη αφιλοκερδώς



    ΣΧΟΛΙΑ