• LIFE&STYLE

    Συγκλονίζει η Μαίρη Συνατσάκη: «Υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω» (video)

    • NewsRoom

    Μαίρη Συνατσάκη


    Μία ιδιαίτερα προσωπική συνέντευξη παραχώρησε η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», το βράδυ της Τετάρτης.

    Μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι όταν ήταν μόλις 18 μηνών ήρθε αντιμέτωπη με ένα σπάνιο σύνδρομο που προκαλεί παράλυση.

    «Όταν ήμουν 18 μηνών πέρασα μια σοβαρή ασθένεια, το σύνδρομο Guillain-Barre, παρέλυσα, υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω. Τότε είχαν συμβεί οκτώ περιστατικά στην Ελλάδα και είχαν όλοι θορυβηθεί. Ήταν ένα ρίσκο τι θα προκαλέσει αυτό το σύνδρομο. Είχα παραλύσει ολόκληρη και φοβόντουσαν οι γιατροί τι θα γίνει αν πάει σε κάποιο ζωτικό όργανο», δήλωσε η ίδια.

    Ακόμη, αναφέρθηκε στην περίοδο που συμμετείχε στο Dancing with the Stars, κατά την οποία είχε αδυνατήσει πολύ εξαιτίας των κρίσεων πανικού που πάθαινε.

    «Στα 18 μου χρόνια άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού και κράτησε πολλά χρόνια. Είχα έντονο θέμα, δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.

    «Η ψυχοθεραπεία βοήθησε. Ο μπαμπάς μου με βοήθησε, γιατί πάντα μπορούσα να βρω σε εκείνον έναν άνθρωπο που αναγνώριζε τι περνάω και δεν με περνούσε για τρελή.

    Το Dancing ήταν η τελευταία δύσκολη περίοδος που έζησα και γι’ αυτό και ήμουν και τόσο αδύνατη», δήλωσε και εξήγησε ότι:

    «Είχα ζήσει την πιο δύσκολη φάση με τις κρίσεις πανικού. Δεν μπορούσα να φάω, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Πάλευα να βρω την ώρα της μέρας που δεν θα είμαι σε κατάσταση πανικού. Μου το ενεργοποίησε όλο αυτό η αίσθηση απώλειας ελέγχου».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ