ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη ήταν η συγκίνηση στο χθεσινό Gala του My Style Rocks, καθώς μία από τις παίκτριες αποχώρησε. Οι κοπέλες με τις χαμηλότερες βαθμολογίες για την εβδομάδα που μας πέρασε ήταν οι Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Βρισηίδα Ανδριώτου και Ιωάννα Τούνη.
Τα κορίτσια, μέσω ψηφοφορίας, αποφάσισαν να «σώσουν» την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Στη συνέχεια η μικρότερη της παρέας, Βρισηίδα Ανδριώτου, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές ψήφους από τους κριτές, ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή της για μία ακόμη εβδομάδα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.
Συναισθηματικά φορτισμένοι, κριτές και παίκτριες, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους αποχαιρετώντας την Βρισηίδα από το παιχνίδι. Ο Χάρης Χριστόπουλος φανερά συγκινημένος μίλησε για τις κοπέλες, ενώ ακόμα και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν άντεξε, έβγαλε τα γυαλιά της και σκούπισε τα δάκρυά της.
Δείτε τα όσα συνέβησαν:
https://www.youtube.com/watch?v=__20TvG9V6U
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η αντίδραση της Αραβανή για τα σχόλια της Βρισηίδας (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Tα κορίτσια φωτογραφίζονται γυμνά και κλέβουν τις εντυπωσεις
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξέσπασε η Βρισηίδα με τα σχόλια των κριτών – «Θέλω να φύγω» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Το Ιράν «δεν έχει καμία ελπίδα», «δεν θα αφήσουμε τους τρελούς να αποκτήσουν πυρηνικά»
- ISM: Υποχώρησε τον Απρίλιο ο μη μεταποιητικός δείκτης PMI
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Η Ευρώπη να περάσει από την ανθεκτικότητα στην επίθεση
- S&P Global Energy: Ακόμη και μετά το άνοιγμα του Ορμούζ, θα χρειαστούν τουλάχιστον 7 μήνες για να ανακάμψει πλήρως η παραγωγή πετρελαίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.