• LIFE&STYLE

    Σία Κοσιώνη: «Θα ανέβουμε και αυτόν τον Γολγοθά»

    • NewsRoom
    Σία Κοσιώνη


    Η Σία Κοσιώνη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

    Αυτό έκανε και τη Μεγάλη Δευτέρα, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα για το διαφορετικό φετινό Πάσχα, λόγω κορονοϊού. Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram:

    «Ξημέρωσε μια διαφορετική Μεγάλη Εβδομάδα. Φέτος μάς βρίσκει όλους αντιμέτωπους με έναν κοινό Γολγοθά. Θα τον ανέβουμε όμως και αυτόν. Και μετά θα αρχίσει η κατηφόρα. Έτσι είναι πάντα. Μέχρι τότε εδώ στον ΣΚΑΙ προετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη δελτίο σε καιρούς σκληρούς. Αλλά η δική σας εμπιστοσύνη και αγάπη μάς δίνει κάθε μέρα δύναμη. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο», έγραψε χαρακτηριστικά.

    View this post on Instagram

    Ξημέρωσε μια διαφορετική Μεγάλη Εβδομάδα. Φέτος μάς βρίσκει όλους αντιμέτωπους με έναν κοινό Γολγοθά. Θα τον ανέβουμε όμως και αυτόν. Και μετά θα αρχίσει η κατηφόρα. Έτσι είναι πάντα. Μέχρι τότε εδώ στον ΣΚΑΙ προετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη δελτίο σε καιρούς σκληρούς. Αλλά η δική σας εμπιστοσύνη και αγάπη μάς δίνει κάθε μέρα δύναμη. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. #holyweek #easter #coronavirus #pandemia #working #thankyou

    A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni) on



    ΣΧΟΛΙΑ