Από φυσικά αίτια πέθανε στα 83 της η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ, κάτοχος τριών Emmy, μίας Χρυσής Σφαίρας και ενός Βραβείου Τόνι, ηθοποιός Shirley Knight περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της στο «Γλυκό Πουλί της Νιότης» και το «Σκοτάδι στο Τελευταίο Σκαλοπάτι».
Η Νάιτ ήταν υποψήφια δύο φορές για Οσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου στο «Σκοτάδι στο Τελευταίο Σκαλοπάτι» του Ντέλμπερτ Μαν το 1960 και στο «Γλυκό Πουλί της Νιότης» του Ρίτσαρντ Μπρουκς το 1962, κέρδισε βραβείο Tony το 1975 για το «Kennedy’s Children», είχε κερδίσει Emmy και Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου Ρόλου για Μίνι – Σειρά για το «Indictment: The McMartin Trial» και δύο ακόμη Emmy στην κατηγορία καλύτερου guest για το «Thirtysomething» το 1988 και για το «Large Mouth Bass» από το NYPD Blue το 1995.
Γεννήθηκε στο Κάνσας και πέθανε στο σπίτι της κόρης της στο Σαν Μάρκος του Τέξας. Με ένα ποστ στο Facebook την αποχαιρέτησε η κόρη της Κάιτλιν, που ήταν μαζί της στις τελευταίες ημέρες της ζωής της.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10221643335417293&set=a.2138696511583&type=3&theater
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπαθανάσης: Παρεμβάσεις €2,18 εκατ. για έργα ύδρευσης στο Δήμο Πρεσπών
- Κεφαλογιάννης: Στόχος της «Ενεργής Μάχης» η μετάβαση από την απλή αντίδραση στην ενεργητική πρόληψη
- ΜΕΒΓΑΛ: Στο νοσοκομείο εργαζόμενος μετά από εργατικό ατύχημα – Χτύπησε στα πόδια
- Ρέμα Σαπφούς: Δημοπράτηση έργου ύψους 19,7 εκατ. με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.