• LIFE&STYLE

    Sharapova: Φτωχότερη κατά 100 εκατ.$ η πιο sexy αθλήτρια

    • NewsRoom


    Μετά την ανακοίνωση της, πως βρέθηκε θετική στην χρήση της απαγορευμένης ουσίας Meldonium στον έλεγχο για doping και ότι ήδη από το 2016 κάνει συστηματική χρήση του συγκεκριμένου φαρμάκου, ένας – ένας εγκαταλείπουν το αστέρι του τένις οι χορηγοί της.

    Την αρχή έκανε η Nike, η οποία ανέστειλε την συμφωνία με την Ρωσίδα αθλήτρια.

    maria-sharapova-nike

    Μια από τις πιο προσοδοφόρες συμβάσεις της που άγγιζε το ποσό των 12,5 εκατομμύρια $ ετησίως.

    Ο Nigel Currie σύμβουλος χορηγιών και marketing στο Ηνωμένο Βασίλειο τόνισε ότι η συμφωνία ήταν αξίας περίπου 100 εκατομμυρίων $ για ένα διάστημα οκτώ ετών – η μεγαλύτερη συμφωνία που έχει κάνει ποτέ η Nike για μια αθλήτρια.

    maria-sharapova4

    Η Maria Sharapova είναι η υψηλότερα αμειβόμενη αθλήτρια του κόσμου, κερδίζοντας 29.700.000 $ σε χρηματικά έπαθλα μεταξύ Ιουνίου 2014 και Ιουνίου 2015 σύμφωνα με το Forbes.

    Σχετικά με την αναστολή της σύμβασης η Nike ανακοίνωσε σχετικά:

    “Είμαστε θλιμμένοι και έκπληκτοι από την είδηση σχετικά με την Maria Sharapova. Έχουμε αποφασίσει να αναστείλουμε την συνεργασία μας οσο η έρευνα συνεχίζεται.Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση.”

    Ενώ και η ελβετική TAG Heuer ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει συμφωνία της με την 28χρονη Ρωσίδα αθλήτρια.

    Maria Sharapovaswiss tag

    Στην ουρά των ακυρώσεων και η Porsche η οποία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι επίσης αναστέλλει την μεταξύ τους συμφωνία.

    MariaSharapova_Porsche

    Άγνωστο παραμένει το τι θα κάνουν οι υπόλοιπες εταιρείες με τις οποίες η Sharapova είχε συνάψει συμφωνίες όπως η Avon, η Evian, και η American Express, που δεν έχουν ακόμη απαντήσει για το αν θα τερματίσουν ή θα αναστείλουν τις μεταξύ τους συμβάσεις.

    evian

    maria-sharapova3

    Να θυμίσουμε ότι “τον ασκό του Αιόλου” άνοιξε η ίδια με τις δηλώσεις της όταν ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική στην χρήση της απαγορευμένης ουσίας Meldonium στον έλεγχο για doping κατά την διάρκεια Αυστραλιανού Όπεν.

    Maria_Sharapova1

    Η ίδια είπε συγκεκριμένα: “ Έλαβα για πρώτη φορά αυτή την ουσία το 2006. Είχα πολλά προβλήματα υγείας τότε, αρρώσταινα συνέχεια, είχα έλλειψη μαγνησίου και σημάδια διαβήτη. Ξέρω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσω τις συνέπειες και δεν θέλω να τελειώσω έτσι την καριέρα μου. Ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά.

    Δείτε εδώ το video της ανακοίνωσης της:

     

    maria-Sharapova2

    Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του mononews σχετικά με την συνταρακτική ανακοίνωση της

    maria7 Maria+Sharapova+Australian+Open+Day+3+6EyKaQfy5cDx maria 1 maria 2 maria 9 maria sharapova ass Maria Sharapova Hot Image 2013 07 Maria Sharapova Maria Sharapova7 Maria Sharapovahot maria maria_sharapova_sexy



    ΣΧΟΛΙΑ