ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ε’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο σαρανταεξάχρονος έμπορος κρεάτων, που κατηγορείται για τη δολοφονία του πενηνταεννιάχρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, η σορός του οποίου εντοπίστηκε, δυόμισι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του, θαμμένη κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα του κατηγορούμενου στο χωριό Ανατολικό.
Κατά τη διάρκεια της τετράωρης απολογίας του, ο σαρανταεξάχρονος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του άτυχου κτηνοτρόφου ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος στη διάρκεια καβγά που προηγήθηκε μεταξύ τους.
Στα δικαστήρια βρέθηκε και η αδερφή του θύματος, Πετρούλα Γραικού, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για την ανατριχιαστική υπόθεση: «Ήμουν οχτώ χρονών όταν γεννήθηκε, εγώ τον μεγάλωσα. Από την πρώτη στιγμή είπα ότι έγινε εκεί, δεν έφυγε έξω. Δεν ήταν ο τύπος του αυτός. Δεν θα έφευγε ποτέ, αν έφευγε θα έπαιρνε τηλέφωνο και θα έλεγε βρίσκομαι εκεί, μην στεναχωριέσαι. Θα άφηνε τα παιδιά του να έφευγε; Ιδίως την κόρη του που της είχε μεγάλη αδυναμία;», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
Αναφερόμενη στο 46χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του αδερφού της, η κ. Πετρούλα είπε: «Να μου τον αφήσουν στα χέρια μου, εγώ θα τον καθαρίσω».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
- Γιάννης Γρατσώνης (BSH Hellas): Πού «βλέπει» ανάπτυξη – Τα best sellers και το στοίχημα των στεγνωτηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.