• LIFE&STYLE

    Σεπτέμβριος στον Κήπο με κλασσική μουσική: Το mononews.gr σας δίνει 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία «Μία σερενάτα – Τέσσερις εποχές»(video)

    • Αθηνά Λαρδή


    Οι βραδιές κλασσικής μουσικής στον Κήπο, μετά τη μεγάλη απήχηση που είχαν πέρυσι στο κοινό, συνεχίζονται για δεύτερη χρονιά στις 14 και 23 Σεπτεμβρίου,  την Αcademica Αθηνών (14/9) και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (23/9). Ας υποδεχτούμε το φθινόπωρο λοιπόν με καλοκαιρινή διάθεση και δημοφιλείς μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε!

    orxistres_ston_kipo_tou_Megarou orxistres_ston_kipo_tou_Megarou 1

    Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 8:30 μ.μ.

    Academica Αθηνών – «Μία σερενάτα – Τέσσερις εποχές» – Γιάροσλαβ Τοκάρεβ, βιολί, Νίκος Αθηναίος, μουσική διεύθυνση

    Αγαπημένα κλασικά κομμάτια προτείνει η ορχήστρα Academica Αθηνών, που διάλεξε για το φθινοπωρινό της πρόγραμμα στον Κήπο τις δημοφιλέστατες Τέσσερις εποχές του Αντόνιο Βιβάλντι –σολίστ, ο βιολονίστας Γιάροσλαβ Τοκάρεβ–, την ατμοσφαιρική Σερενάτα για έγχορδα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι και άλλες γνωστές συνθέσεις. Θα τις παρουσιάσει υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Αθηναίου. Ο πιο μελωδικός αποχαιρετισμός στο καλοκαίρι…

    Συμπαραγωγή ΜΜΑ & «Ερατώ» Μουσικός Σύλλογος Aθηνών

    Χορηγός επικοινωνίας των συναυλιών του Κήπου είναι το mononews.gr.

    Νικήτριες είναι η Φωτεινή Μαρούση και η Άννα Παπαδοπούλου

    Oι νικητές θα παραλάβουν τα εισιτήρια 30’ πριν την έναρξη της εκδήλωσης από τα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής, αναφέροντας το όνομά τους και το MONONEWS.GR. 

    serenata



    ΣΧΟΛΙΑ