• LIFE&STYLE

    Σεπτέμβριος στον Κήπο με κλασσική μουσική: Το mononews.gr σας δίνει 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία «Mandolino notturno» (video)

    • Αθηνά Λαρδή
    megaro


    Οι βραδιές κλασσικής μουσικής στον Κήπο, μετά τη μεγάλη απήχηση που είχαν πέρυσι στο κοινό, συνεχίζονται για δεύτερη χρονιά στις 7, 14 και 23 Σεπτεμβρίου, με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων ΑΤΤΙΚΑ (7/9), την Αcademica Αθηνών (14/9) και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (23/9). Ας υποδεχτούμε το φθινόπωρο λοιπόν με καλοκαιρινή διάθεση και δημοφιλείς μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε!

    orxistres_ston_kipo_tou_Megarou 1 orxistres_ston_kipo_tou_Megarou

    Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 8:30 μ.μ.

    Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων ΑΤΤΙΚΑ: «Mandolino notturno» – Γιάννης Χριστόπουλος, τενόρος, Άρης Δημητριάδης, ενορχήστρωση–μουσική διεύθυνση

    Η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων ΑΤΤΙΚΑ, που έδωσε τον Ιούλιο τρεις ιδιαίτερα επιτυχημένες συναυλίες στη Βενετία ενθουσιάζοντας το ιταλικό κοινό, μας προσκαλεί σε έναν ρομαντικό περίπατο από την Κεντρική Ευρώπη μέχρι τη Μεσόγειο, μέσα από κλασικά μουσικά μονοπάτια. Σερενάτες, νυχτερινά, ελεγείες, βαλς, μαζούρκες, χαμπανέρες, πόλκες, μπολερό, ουβερτούρες, άριες και καντσόνες των Σούμπερτ, Μέντελσον, Όφενμπαχ, Τσαϊκόφσκι, Μπραμς, Σαιν-Σανς, Ματσόκκι, Καλάτσε και άλλων συνθετών, υπόσχονται μια μαγευτική βραδιά κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό.

    Συμπαραγωγή ΜΜΑ & «Ερατώ» Μουσικός Σύλλογος Aθηνών – Έναρξη προπώλησης: Δευτέρα 22 Αυγούστου

    Χορηγός επικοινωνίας των συναυλιών του Κήπου είναι το mononews.gr.

    Νικητές του διαγωνισμού είναι η Πολυχρονίδου Σοφία και ο  Παναγιώτης Μπιλαλης. 

    Oι νικητές θα παραλάβουν τα εισιτήρια 30’ πριν την έναρξη της εκδήλωσης από τα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής, αναφέροντας το όνομά τους και το MONONEWS.GR. 



    ΣΧΟΛΙΑ