ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το απόγευμα του Σαββάτου έπειτα από έντονο πόνο που ένιωσε στο στήθος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενικό της πρόσωπο την βρήκε σπίτι της χωρίς τις αισθήσεις της. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον αρχικό κίνδυνο.
Η δημοσιογράφος ταλαιπωρήθηκε πριν από χρόνια με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει το 2016, επρόκειτο για μια σπάνια μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό.
Την περασμένη Παρασκευή, η Νανά Παλαιτσάκη είχε αναρτήσει φωτογραφίες από τον εμβολιασμό της στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Τα 9 χρόνια του Χρήστου Μεγάλου στην τράπεζα, τα γενέθλια και οι στόχοι του για την 5ετία 2026-2030
- Σ. Θεοχάρης (πρόεδρος ΕΔΑΕ): «Προτεραιότητά μας η προάσπιση της ειδικότητας και της Δημόσιας Υγείας»
- Αποκλειστικό: Όλο το παρασκήνιο για την παραίτηση των 13 στον ΕΟΔΥ – Η επιστολή “φωτιά” της 7ης Ιανουαρίου
- Βασιλική Τραούδα: Από διοικήτρια του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, νέα Πρόεδρος στον ΟΣΕΘ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.