• LIFE&STYLE

    Σαρώνει η Pull&Bear: Τα ανοιξιάτικα τζάκετ που κάνουν πάταγο


    Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε την άνοιξη από την ανανέωση της προσωπικής μας γκαρνταρόμπας. Όλοι έχουμε αγαπήσει τα jackets για τις βραδινές αλλά πολλές φορές και για τις πρωινές μας εξόδους ποντάροντας έτσι στην τελική ανάδειξη του ντυσίματος μας. Τα jacket κυριαρχούν ήδη στην ανοιξιάτικη αγορά, με την αλυσίδα καταστημάτων Pull&Bear να έχει εκτινάξει της πωλήσεις της με την αγορά τους από το ενθουσιασμένο καταναλωτικό κοινό.

    Pull&Bear jackets

    Τα κρόσσια έχουν αποτελέσει μόδα εδώ και πολύ καιρό, κάτι που φαίνεται και από τις πολύ υψηλές πωλήσεις που σημειώνουν τα ρούχα με κρόσσια. Αυτή η τάση δεν μπορούσε να λείπει φυσικά και από τον σχεδιασμό των νέων jacket της αγοράς. Το δερμάτινο μαύρο κοντό τζάκετ που έχει κάνει “πάταγο” έχει φανταστικές λεπτομέρειες από κρόσσια αναδεικνύοντας έτσι την εμφάνιση μας σε κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

    Το δερμάτινο τζάκετ μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με ένα κοντό μπλουζάκι crop-top και ένα κοντό σορτσάκι, ολοκληρώνοντας έτσι μια άκρως εντυπωσιακή και sexy εμφάνιση.

    Φυσικά η νέα κολεξιόν της Pull&Bear δεν μπορεί να αφήσει παραπονεμένο και το αντρικό κοινό της, προτείνοντας τους έτσι πλήθος νέων επιλογών για να προμηθευτούν το απαραίτητο πλέον για κάθε άντρα τζάκετ.

    denim jacket

    Το αντρικό κοινό φέτος την άνοιξη μπορεί να “παίξει” με την το πιο πετυχημένο κομμάτι της σεζόν, δηλαδή το denim το οποίο όπως προβλέπεται θα φορεθεί για πολλές σεζόν ακόμα. Το jacket που έχει την τιμητική του στους άντρες είναι αυτό το τζιν τζάκετ το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί για καφέ μέχρι το βράδυ πηγαίνοντας για πότο. Είναι ένα ρούχο το οποίο ταιριάζει για όλες τις ώρες και σε όλε τις περιστάσεις.

    Μια ακόμη τάση που έχει καταφέρει να υπερισχύσει και στην ανοιξιάτικη κολεξιόν είναι το στρατιωτικό χακί τζάκετ το οποίο προσελκύει το γυναικείο και τον αντρικό πληθυσμό.

    Τα νέα κομμάτια της σεζόν είναι επίσης ιδιαίτερα οικονομικά με τα τζάκετ να μην ξεπερνούν τα 30 ευρώ. Με τον τρόπο αυτό όλοι μπορούμε να προμηθευτούμε κάποιο νέο κομμάτι της αγοράς που θα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα αλλά και την διάθεση μας.

    Φαίνεται πως οι προσιτές τιμές και τα ιδιαίτερα σχέδια που προτείνουν τα καταστήματα των Pull&Bear κατάφεραν να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό και να τους κάνουν να σπεύσουν άμεσα σε κάποιο κατάστημα για να κάνουν τις αγορές που επιθυμούν.



    ΣΧΟΛΙΑ