• LIFE&STYLE

    Το Military Jacket θα είναι παντού αυτήν την Άνοιξη – Και αυτά είναι τα καλύτερα της αγοράς


    Η στρατιωτικού τύπου ένδυση θα φορεθεί πολύ αυτήν την Άνοιξη. Τα σακάκια αεροπορικού τύπου (bomber jacket) είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή την στιγμή, με κάθε μάρκα και κάθε έμπορο που σέβεται τον εαυτό του να λανσάρει τουλάχιστον από ένα.

    9k=
    Alpha Industries ‘Skymaster’ MA-1 Bomber Jacket, $140

    Το καλύτερο κομμάτι αυτής της νέας τάσης αποτελεί το ότι είναι εύκολο να φορεθούν – ταίριαξε το σακάκι της επιλογής σου με τζιν ή παντελόνι και πουκάμισο και είσαι έτοιμος.

    Είτε ενδιαφέρεσαι για το κλασικό πλέον Skymaster MA-1 της Alpha Industries, που υπάρχει απ’ το 1963,είτε για το ολοκαίνουργιο καστόρινο πανωφόρι της Obey, είναι βέβαιο πως δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών. Παρακάτω σου προτείνουμε ενδιαφέρουσες και ποιοτικές επιλογές.

    Alpha Industries

    Η Alpha Industries διατηρεί συμβόλαιο με το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. και διαθέτει μεγάλη συλλογή από αυθεντικά στρατιωτικά ενδύματα. Σύμφωνα με το Esquire το εισόδημα της εταιρείας αυξήθηκε κατα 30% το 2015.alpha-industries

    adidas Originals

    adidas-originals
    Adidas originals Quilted Bomber Jacket, $100

    Το  εμβληματικό σήμα της Adidas σημαδεύει αυτό το ιδιαίτερο, καπιτονέ πανωφόρι. Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι Stan Smiths και απόλαυσε τις βόλτες σου με αψεγάδιαστο στυλ.

    J.Crew

    Το στρατιωτικό ύφος περιλαμβάνει χρώματα όπως το ναυτικό μπλέ, το μπέζ και το λαδί – το τελευταίο επέλεξε η J.Cew για αυτό το ελαφρύ, νάιλον σακάκι

    J.Crew Wallace & Barnes MA-1 Bomber Jacket, $178
    J.Crew Wallace & Barnes MA-1 Bomber Jacket, $178

    Obey

    Το καστόρινο είναι ακόμα μία δημοφιλής τάση για την Άνοιξη, οπότε η Obey έπιασε “με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια”.

    Obey Bunker Swede Jacket, $221
    Obey Bunker Swede Jacket, $221

    Club Monaco 

    Βασισμένο στο κλασικό μοντέλο της αμερικάνικης αεροπορίας του 1950, η εκσυγχρονισμένη αυτή έκδοση έρχεται ανανεωμένη με καθαρές γραμμές και μίνιμαλ λεπτομέρειες, όπως και ολοκαίνουργιο χρώμα.

    Club Monaco MA-1 Bomber, $229
    Club Monaco MA-1 Bomber, $229

    Cadet

    Μπορεί να μην έχεις ακούσει την Cadet στο παρελθόν, αλλά είναι μια μάρκα που αξίζει να προσέξεις αν σου αρέσουν τα στρατιωτικού τύπου ρούχα.

    Cadet Aviator Jacket (Black), $348. Also available in Sand
    Cadet Aviator Jacket (Black), $348. Also available in Sand

    Theory

    Η Theory είναι ήδη ονομαστή για τα κοστούμια της και τα κομψά της ενδύματα, αλλά και οι casual επιλογές της αξίζουν προσοχή. Αυτό το σακάκι είναι ελαφρώς λεπτότερο από τα υπόλοιπα και “φέρνει” ένα πιο σύγχρονο look.

    Theory Brant Slim Tech Bomber Jacket, $425
    Theory Brant Slim Tech Bomber Jacket, $425

    Reiss

    Μπορείτε να αγοράσετε το εμβληματικό πανωφόρι της Reiss σε χακί ή  βαθύ μπλε.

    Reiss Anthem Zip Bomber Jacket, $465
    Reiss Anthem Zip Bomber Jacket, $465

    A.P.C.

    Αν έχετε τα χρήματα, αυτό το σκούρο μπλε jacket προσφέρει εξαιρετικά υψηλής ποιότητας αίσθηση. Και καθώς είναι ουδέτερου χρώματος, συνδυάζεται και συνοδεύεται άνετα με οτιδήποτε έχετε στην γκαρνταρόμπα σας.

    A.P.C. MA-1 Bomber Jacket, $485
    A.P.C. MA-1 Bomber Jacket, $485



    ΣΧΟΛΙΑ