• LIFE&STYLE

    Σάντρα Μπούλοκ: Είχα ακούσει για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν και τον φοβόμουν

    Μπουλοκ-Σαντρα

    Σάντρα Μπούλοκ


    Tον φόβο της για τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν εξέφρασε η διάσημη ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ, παρόλο που δεν συνεργάστηκε ποτέ μαζί του. «Είχα ακούσει για τον Χάρβεϊ και τον φοβόμουν» δήλωσε η Μπούλοκ στους Sunday Times, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε το Σαββατοκύριακο. Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην θηλυκή έκδοση του «Ocean’s 8» περιέγραψε επίσης την ανεπιθύμητη εμπειρία που είχε νωρίς στην καριέρα της με ένα ισχυρό άτομο που δεν ήταν ο Γουάινστιν. «Έμαθα από νωρίς να κλείνω αυτές τις καταστάσεις, έτσι ποτέ δεν έτυχε να βρεθούν στο δρόμο μου», είπε.

    Η Μπούλοκ δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για το περιστατικό ή το όνομα του εμπλεκόμενου ατόμου, αλλά είπε ότι προσπάθησε να αντιμετωπίσει την κατάσταση με χιούμορ. Όταν αυτό δεν έφερε αποτέλεσμα, ζήτησε να απολυθεί. Η ηθοποιός είχε πει στο παρελθόν πως σχεδόν θα παρατούσε την καριέρα της ως ηθοποιού μετά από μια «στιγμή αφύπνισης» σχετικά με την σεξουαλική διάκριση στο Χόλιγουντ.

    Όσο για τον Γουάινστιν, η Μπούλοκ δήλωσε πως άκουσε φήμες για σεξουαλικές συναντήσεις όπου οι γυναίκες ήταν σε δυσμενή θέση και ο Γουάινστιν σε ισχυρή.

    Ο Γουάινστιν δήλωσε πως δεν είναι ένοχος νωρίτερα αυτό το μήνα για βιασμούς και κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση. Πάνω από 70 γυναίκες τον κατηγόρησαν για κακή σεξουαλική μεταχείριση.

    Η Μπούλοκ είπε ότι ήταν «καταπληκτικό» που οι γυναίκες άρχισαν να μιλάνε για παρενόχληση και επίθεση στο πλαίσιο του κινήματος «Me Too». Όμως, είχε τις ανησυχίες της πως αυτές οι κατηγορίες τους μπορεί να τους γύριζαν μπούμερανγκ και τελικά να τις βλάψουν, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν. «Είμαστε σε μια αχαρτογράφητη περιοχή τώρα. Έχω δει πολύ φόβο και πολλούς άνδρες μια συγκεκριμένης γενιάς που δεν καταλαβαίνουν» είπε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρόουζ ΜακΓκόουαν: «Σε τσακώσαμε Χάρβεϊ Γουάινσταϊν» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αθώος» εξακολουθεί να δηλώνει ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν για τις κατηγορίες βιασμού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο «τιμόνι» ποιας εκπομπής θα βρεθεί η Ελεονώρα Μελέτη;



    ΣΧΟΛΙΑ