• LIFE&STYLE

    Σάλος με τον πρίγκιπα Κάρολο: Οι ανησυχίες για την υγεία του «φουντώνουν»

    • NewsRoom


    Ο πρωτότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Κάρολος, ξεκίνησε σήμερα την επίσημη βασιλική περιοδεία του στην Ινδία συγκεντρώνοντας τις κάμερες πάνω του, οι οποίες αυτή την φορά εστίασαν σε ένα ίσως σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

    Ο πρίγκιπας Κάρολος αφού πραγματοποίησε μια 9ωρη πτήση, από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ινδία, εθεάθη την ώρα που έβγαζε τα παπούτσια του για να εισέλθει σε έναν ναό στο Νέο Δελχί, με ιδιαίτερα πρησμένα άκρα, ενώ και στο πρόσωπο ήταν ιδιαίτερα κόκκινος. Ο ίδιος βέβαια δεν έδειξε καμία ενόχληση καθώς αστειευόταν με τους βοηθούς του, συναντώντας τον Πρόεδρο της χώρας, Ραμ Ναθ Κοβίντ και αποτίοντας φόρο τιμής στο στρατιωτικό προσωπικό.

    Ο ίδιος ο πρίγκιπας έχει μιλήσει στο παρελθόν αστειευόμενος για τα «δάχτυλα – λουκάνικα» του, οι ειδικοί όμως έχουν παρατηρήσει πως τείνουν να πρήζονται όταν συνήθως ταξιδεύει στο εξωτερικό. Κι ενώ ο ίδιος δεν θέλει να δώσει διάσταση στο θέμα, οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς τα πρησμένα άκρα μπορεί να οφείλονται σε διάφορες αιτίες, μεταξύ των οποίων η ουρική αρθρίτιδα, ο διαβήτης ή και η κατακράτηση υγρών εξαιτίας κάποιων φυσικών καταστάσεων.



    ΣΧΟΛΙΑ