• LIFE&STYLE

    Σάλος με την προκλητική φωτογραφία της Madonna στο Instagram! (Photo)


    H βασίλισσα της pop μας έχει συνηθίσει στο να προκαλεί τόσο με τις εκκεντρικές καλλιτεχνικές τις εμφανίσεις όσο και με την άστατη προσωπική και οικογενειακή της ζωή. Δεν είναι λίγα αυτά, που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τη σχέση της Madonna με τον 15χρονο γιο της Rocco, ο οποίος εγκατέλειψε την μητέρα του τον περασμένο Δεκέμβριο και έφυγε για το Λονδίνο για να ζήσει με τον πατέρα του Guy Ritchie και την μητριά του. Έπειτα από προσωρινή δικαστική απόφαση, ο  Rocco θα παραμείνει στο Λονδίνο με τον πατέρα του έως ότου κλείσουν τα σχολεία.

    Η απάντηση της Μadonna σε όσους την κατηγορούν ότι είναι κακή μητέρα, ήρθε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  Η 57χρονη ποπ σταρ, ανέβασε ένα σκίτσο του Ιάπωνα καλλιτέχνη Harukama Namio. Στο σκίτσο, φαίνεται με μία ευτραφής γυναίκα η οποία κλείνει το στόμα σε έναν άνδρα, με τα οπίσθια της.

    Screen Shot 2016-03-04 at 10.13.22 AM«Η γνώση είναι δύναμη! Αυτό είναι τέχνη! Ο Harukama Namio είναι ένας από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες! Αυτό δεν έχει να κάνει με την ικανότητα μου να είμαι καλός γονιός. Βγείτε από το προφίλ μου, επικριτικοί, αδαείς, σεξιστές, αμόρφωτες ακαλλιέργητες γυναίκες, μισώ τους ηλίθιους που δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ ή που δεν είναι είρωνες», έγραψε η Μadonna, ανεβάζοντας το σκίτσο.

    Η ανάρτηση της pop σταρ, απέσπασε likes και πολλά σχόλια. «Μη δίνεις σημασία σε αυτούς τους ηλίθιους. Σε αγαπώ τόσο πολύ», της έγραψε ένας follower.




    ΣΧΟΛΙΑ