Τον Σεπτέμβριο έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα με κουμπάρα τη Μαρίνα Βερνίκου, ενώ ήδη έχουν αποφασίσει μία λεπτομέρεια που αφορά τα γαμήλια δώρα που θα λάβουν από τους καλεσμένους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το λαμπερό ζευγάρι αποφάσισε να παραχωρήσει ένα μεγάλο μέρος των δώρων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της χώρας. Μάλιστα, λίγο πριν την ημερομηνία της τελετής θα δημιουργηθεί ειδικός τραπεζικός λογαριασμός και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί σε φιλανθρωπικά σωματεία.
Πρόκειται για μια κίνηση που δεν ξάφνιασε πολλούς, καθώς ο Σάκης το είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του από την πρώτη ημέρα που ανακοίνωσε το γάμο του με την αγαπημένη του, Χριστίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Όλγα Φαρμάκη αποκαλύπτει το λόγο που αποχώρησε από το Survivor (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Όλγα Φαρμάκη αποκαλύπτει το λόγο που αποχώρησε από το Survivor (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χριστίνα Μπόμπα και Μαρίνα Βερνίκου κάνουν διακοπές στην Κούβα!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ-ενδιάμεσες εκλογές: Ο Τραμπ υπεραμύνεται των πεπραγμένων του στο μεταναστευτκό, στον πόλεμο στο Ιράν, στο μέτωπο του πληθωρισμού
- Allwyn: Στα 11,29 ευρώ η τιμή επανεπένδυσης του μερίσματος – Πότε λήγει η προθεσμία για τους μετόχους
- Χάρης Βαφειάς: Νέες παραγγελίες 422 εκατ. δολαρίων – Στα 2 δισ. το ναυπηγικό πρόγραμμα
- Άιζενκοτ: Η ανακοίνωση διακοπής της αμερικανικής βοήθειας δείχνει ότι ο Νετανιάχου πρέπει να φύγει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.