• LIFE&STYLE

    Σάκης Κατσούλης-Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Οι πρώην Survivor επιβεβαίωσαν τη σχέση τους

    • NewsRoom
    Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

    Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη


    Την επανασύνδεσή τους επιβεβαίωσαν μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

    Ο νικητής του Survivor και η πρώην παίκτρια βρέθηκαν καλεσμένοι το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησαν για τη σχέση τους.

    Το δημοφιλές ζευγάρι θεώρησε ότι τώρα που ξεκίνησε ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης ήρθε η ώρα να παραδεχτούν ότι είναι μαζί.

    «Είμαστε περίπου έναν χρόνο, σε έναν μήνα κλείνουμε, τον Φεβρουάριο, 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Έχουμε κάνει τα πάντα μαζί. Έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα, πήγαμε στην άλλη άκρη του κόσμου», δήλωσε με ένα μεγάλο χαμόγελο ο Σάκης Κατσούλης και σχολίασε: «Μα φαίνεται ότι τα έχουμε, δεν χρειάζεται να… Απλά δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλα».

    «Δεν νομίζω ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάτι, έχει φανεί από τις πράξεις μας. Βγήκαμε από το παιχνίδι, αφήσαμε τον χρόνο να εξελιχθεί. Από τη στιγμή που την ανεβάζω στο σπίτι που μένουμε μαζί ή πηγαίνουμε διακοπές και μένουμε στο ίδιο δωμάτιο, δεν χρειάζεται ταμπέλα για να πούμε κάτι παραπάνω», δήλωσε.

    «Εννοείται πως είμαστε μαζί» είπε, με τα πολλά και την επιμονή του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο ίδιος.

    Τι δήλωσαν για τη σχέση τους:

    Πώς σχολίασαν το φετινό Survivor:

    Διαβάστε επίσης:

    Επτά υποψήφιοι στο Survivor – Ποιος αποχωρεί;

    Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα του MasterChef

    «Επιστρέψαμε» είπαν οι Ράδιο Αρβύλα. Κι ο Θοδωρής Κυριακού; «Στο αυτογκόλ δεν σου φταίει ο αντίπαλος» απαντούν οι τηλεθεατές



    ΣΧΟΛΙΑ