• LIFE&STYLE

    Ρίγη στις παραλίες προκαλεί το super sexy μαγιό που κάνει θραύση στο εξωτερικό (pics)

    • NewsRoom


    Στην κορύφωσή του φθάνει το φετινό καλοκαίρι και οι περισσότερες γυναίκες έχουν ήδη καταλήξει στο μαγιό με το οποίο φιλοδοξούν να εντυπωσιάσουν τα πλήθη στις κατάμεστες πια παραλίες. Ένα μαγιό όμως ξεπουλάει και κάνει θραύση στις προτιμήσεις των πιο … τολμηρών κοριτσιών!

    Η εταιρεία εσωρούχων Bluebella λοιπόν αποφάσισε να επεκταθεί και το κομμάτι της καλοκαιρινής ένδυσης και προμοτάρει τον… γιγαντιαίο φίογκο-μαγιό!Πρόκειται για το μαγιό – φιόγκο που παρουσίασε στη αγορά η εταιρεία εσωρούχων Bluebella (η εξειδίκευση της εταιρείας δικαιολογεί άλλωστε και το ιδιαίτερα αποκαλυπτικό στυλ του). Το σχέδιο είχε ήδη προμοταριστεί σε σειρά εσωρούχων της εταιρείας και τώρα κάνει την αισθητή την παρουσία του σε έκδοση κατάλληλη και για την παραλία. Το sexy “αντικείμενο του πόθου” για χιλιάδες γυναίκες έγινε ανάρπαστο και για έναν ακόμα λόγο που δεν είναι άλλος από την τιμή του : μόλις 31,47 ευρώ!

    sexy magio long

    Κάποιοι λένε μάλιστα ότι ίσως πρόκειται και για το καλύτερο “δώρο” που μπορεί να κάνει μία κυρία στο σύντροφό της. Σεξιστικό; Τα νούμερα από τις πωλήσεις της νέας δημιουργίας της Bluebella άλλα μαρτυρούν…

    sexy magio long2sexy magio long3sexy magio long4

     

    Επίσης, τα boho μπικίνι και τα ολόσωμα μαγιό με κοψίματα έχουν την τιμητική τους, αυτό το καλοκαίρι στο εξωτερικό  και είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Μπικίνι με χρώματα του ουράνιου τόξου, πέρλες και σχήμα κοχυλιού! Πρώτη η Gigi Hadid υιοθέτησε την νέα τάση φορώντας ένα τοπ μπικίνι σε σχήμα κοχυλιού και το trend συνεχίστηκε με χιλιάδες γυναίκες να ποζάρουν θυμίζοντας τις  γοργόνες των παραμυθιών. Δείτε τις φωτογραφίες και πάρτε μια γεύση από την νέα τάση της μόδας!

    magio
    Gigi Hadid

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/kolazi-ke-angelous-50ara-viki-koulianou/66311

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

     

    http://www.mononews.gr/anthropi-exelissonte-sto-koutsompolio-giati-ine-mia-aparetiti-kinoniki-dexiotita/20046

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/free-nipple-ke-ennoi-kendall-jenner-see-forema/66280



    ΣΧΟΛΙΑ