• LIFE&STYLE

    Ρένια Λουιζίδου: Τι αποκάλυψε για τη Χαρά και τον Πώποτα στο «Καφέ της Χαράς» (video)

    • NewsRoom

    Η Ρένια Λουιζίδου καλεσμένη στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου


    Την Ρένια Λουιζίδου υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο «The 2Night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

    Η αγαπημένη και ταλαντούχα ηθοποιός, που φέτος επέστρεψε στο Κολοκοτρωνίτσι και το «Καφέ της Χαράς», μίλησε για την εξέλιξη του ρόλου της στα νέα επεισόδια, ενώ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στο «άγριο μαύρο» που έπέσε στο Mega.

    Στην πρεμιέρα του 4ου κύκλου, το επεισόδιο τελείωσε με την απρόσμενη άφιξη της Χαράς στο χωριό, ενώ, όπως αποκάλυψε η Ρένια Λουιζίδου, δεν θα συμμετέχει σε όλα τα επεισόδια.

    «Στα νέα επεισόδια προσπαθώ να μαζέψω το κοριτσάκι μου και να μην τα κάνει όλα μαντάρα. Να την πείσω ότι αυτό το χωριό ήταν και παραμένει εχθρικό για εμάς και να σηκωθούμε να φύγουμε. Αλλά αυτή είναι χειρότερη από μένα και δεν την πείθω», αποκάλυψε η ηθοποιός και συμπλήρωσε:

    «Εγώ δεν παίζω σε όλα τα επεισόδια. Θα παίξω στην αρχή, θα γίνει ένα διάλειμμα και θα ξαναπαίξω μετά. Θα την αφήσω στο χωριό και θα φύγω αποφασισμένη πως δε μπορώ με τίποτα.

    Αλλά αυτό που συμβαίνει με τη Χαρά και τον Πώποτα είναι έλξη ετερωνύμων. Που είναι πολύ ετερώνυμα όμως. Νιώθω ότι το Καφέ της Χαράς έχει μια αθωότητα».

    Γρηγόρης Αρναούτογλου και Ρένια Λουιζίδου

    Εκτός από το «Καφέ», η Ρένια Λουιζίδου μίλησε και για το «μαύρο» του Mega, που έπεσε την ώρα που προβαλόταν επεισόδιο από την cult σειρά «Οι Απαράδεκτοι», στην οποία συμμετείχε και η ίδια.

    «Έλα μωρέ! Ούτε θέλω να το ακούω το μαύρο στο Mega!», αναφώνησε χαρακτηριστικά η Ρένια Λουιζίδου, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το ανέφερε.

    «Δεν μου άρεσε. Την είδα τη στιγμή του τέλους, μετά, στην αναπαραγωγή. Σάμπως ξέραμε ότι θα γίνει; Τουλάχιστον να άφηναν να ολοκληρωθεί μια σκηνή… κάτι… Ήταν άγαρμπο μαχαίρι!

    Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά έγινε πιο άγριο έτσι. Έγινε πάνω σε μια ατάκα, θα μπορούσε να τελειώσει μια σκηνή και να γίνω πιο φιλειρηνικά.

    Ήταν άγριο το κόψιμο. Δεν μου άρεσε. Αγριεύτηκα», κατέληξε η Ρένια Λουιζίδου.

    Η Ρένια Λουιζίδου με τους μουσικούς του «The 2Night Show»

    Δείτε τη συνέντευξη της Ρένιας Λουιζίδου στο «The 2Night Show»:



    ΣΧΟΛΙΑ