• LIFE&STYLE

    Rainy Looks: Ιδέες για να αντιμετωπίσετε τη βροχή με στιλ

    • NewsRoom


    Όλοι σίγουρα θα παραπονεθήκατε για την απότομη αλλαγή του καιρού τη προηγούμενη εβδομάδα! Από εκεί που ήταν καλοκαίρι και κυκλοφορούσατε ανέμελες με τα πέδιλά σας ξαφνικά η θερμοκρασία έπεσε, ο ήλιος κρύφτηκε ενώ οι πρώτες φθινοπωρινές βροχές έκαναν την εμφάνισή τους. Ωστόσο, οι άστατες καιρικές συνθήκες και οι ξαφνικές βροχοπτώσεις, που μπορεί να κρατούν και αρκετές ώρες ή ακόμη και μια ολόκληρη μέρα, είναι συχνά τώρα το φθινόπωρο.

    Φυσικά, δε γίνεται να αφήσετε μία βροχή να σας «καθηλώσει» στο σπίτι. Θέλετε να βγείτε έξω, να πάτε στη δουλειά, μια βόλτα ή όπου αλλού έχετε προγραμματίσει. Οι περισσότερες, όμως, προβληματίζεστε σχετικά με το τι να φορέσετε και πώς θα προστατευτείτε από τη βροχή, χωρίς να χάσετε το στιλ σας. Η σύνθεση ενός rainy day look είναι μία πιο δύσκολη υπόθεση από οποιοδήποτε άλλο καθημερινό outfit, διότι πρέπει να συνδυάσετε το πρακτικό μέρος και την άνεση με την αισθητική. Επομένως προτού να διαλέξετε τα ρούχα σας θα πρέπει να σκεφτείτε μερικές παραμέτρους, ώστε να είστε πλήρως προετοιμασμένες και προστατευμένες.

    rainy-looks-1.jpg

    Το outwear, δηλαδή τα πανωφόρια, σίγουρα αποτελεί την αφετηρία σας αφού είναι το κομμάτι που αναλαμβάνει ρόλο «ασπίδας» για τα ρούχα σας. Η καλύτερη επιλογή που έχετε να κάνετε είναι μία γκαμπαρντίνα που είναι ανθεκτική στη βροχή, ένα αντιανεμικό ή ένα parka. Ακλουθούν τα σωστά παπούτσια που είναι κάτι πολύ σημαντικό. Αποφύγετε αυτά που δε θα βγουν… αλώβητα από το νερό και είναι ακατάλληλα, όπως τα suede, τα βελούδινα ή τα ανοιχτόχρωμα.

    Ακόμα, όσον αφορά στα παντελόνια καλό θα ήταν τις βροχερές ημέρες να αφήσετε στην άκρη τις καμπάνες, τα μακριά παντελόνια και τις μακριές φούστες, είναι κρίμα να χαλάσουν, καθώς θα σέρνονται κάτω στο βρεγμένο έδαφος. Τα cropped pants, οι midi φούστες, οι cullotes  και γενικά κομμάτια που δε ξεπερνάνε τον αστράγαλο είναι ιδανικές επιλογές. Μη φοβηθείτε να ολοκληρώσετε το look σας με κάποιο μοδάτο καπέλο όπως ένα bucket hat που είναι και τεράστια τάση των ημερών ή έναν μπερέ. Τελευταία πινελιά, μία διάφανη pvc ομπρέλα που θα σας παρέχει ακόμα περισσότερη προστασία.

    Για να σας βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο και για να πάρετε ιδέες σχετικά με το στιλιστικό κομμάτι έχουμε συγκεντρώσει fashionable rainy εμφανίσεις από τα αγαπημένα κορίτσια της μόδας. Ανακαλύψτε τες στη gallery μας και αντιμετωπίστε τις ημέρες αυτές…  με άποψη!

    rainy-looks-7.jpg



    ΣΧΟΛΙΑ