ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα αγόρια επέστρεψαν!
Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 23:45, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η αγαπημένη σατιρική εκπομπή.
Στην 11η τηλεοπτική της σεζόν, η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μαζί του, θα βρίσκεται πλέον στον αέρα, με τη μορφή και τη συχνότητα ενός τηλεοπτικού special event.
Η πρώτη εμφάνιση για φέτος, έξι μήνες μετά την τελευταία εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα, θα συμβεί αυτή τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, στις 23:45.
Μην τη χάσετε!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: My Style Rocks: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στη Φιλοθέη (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε το νέο trailer των Ράδιο Αρβύλα – Πότε έχουν πρεμιέρα (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέσσερις προτάσεις για έξοδο με ελεύθερη είσοδο αυτό το Σαββατοκύριακο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός 6 ρίχτερ νότια της Κάσου
- Eurovision: Όσα έγιναν στον Α’ ημιτελικό – Ποιες χώρες προκρίθηκαν – Η Σάττι που τραγούδησε Σελίν Ντιόν και η Κύπρος που δεν έπεισε
- Υπ. Περιβάλλοντος: Στη Βουλή η νέα τροπολογία για την προσαρμογή των κίνητρων του Νέου Οικοδομικού Κώδικα
- Viva – JP Morgan: Το μεγάλο μυστικό στον πόλεμο Καρώνη- Ντίμον που θα κρίνει τον νικητή
