• LIFE&STYLE

    QUIZ: Μπορείτε να καταλάβετε γιατί αυτή η φωτογραφία έχει γίνει viral;

    • NewsRoom


    Με μια πρώτη ματιά, η φωτογραφία που βλέπετε δεν είναι παρά μία αθώα εικόνα, ένα -πικάντικο θα μπορούσε να πει κανείς- στιγμιότυπο όπου τρία κορίτσια με μπικίνι ψωνίζουν σε μένα ψιλικατζίδικο.

    photo bikini vraxiolaki

    Όμως μετά από μία πιο προσεκτική ματιά, φαίνεται καθαρά ο λόγος για τον οποίo η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει κερδίσει εκατοντάδες χιλιάδες χτυπήματα στο διαδίκτυο. Η μία από τις κοπέλες φοράει στον αστράγαλό της ηλεκτρονικό βραχιολάκι εντοπισμού (προφανώς μετά από απόφαση δικαστηρίου).

    bikini vraxiolaki kyklaki

    Τίποτα δεν αναδεικνύει περισσότερο το καλοκαιρινό σου look από ένα βραχιολάκι παρακολούθησης, γράφει ένας από τους χρήστες ποστάροντας τη φωτογραφία στα social media.

    “Ναι σίγουρα, θα έλεγα ότι το 90% όσων κοιτάζουν τη φωτογραφία δεν προσέχουν τους αστραγάλους της”, σχολίασε με νόημα ένας άλλος, ενώ σε ανάλογο ύφος ήταν ένα ακόμα σχόλιο για τη “διάσημη” πια κοπέλα της φωτογραφίας: “Αυτό το πράγμα (το βραχιολάκι) κρύβει σχεδόν περισσότερη σάρκα απ’ ό,τι το bikini της.

    Πολλές φορές πάντως οι λήψεις συγκεκριμένων φωτογραφιών καταλήγουν σε απίθανες οφθαλμαπάτες που φέρνουν μάλλον σε δύσκολη θέση τους απεικονιζόμενους. Ακολουθούν μερικά από τα πιο αστεία και συνάμα άβολα παραδείγματα. Εννοείται ότι όλες οι φωτογραφίες έχουν κάνει θραύση στα social media!

    photo1

    photo3photo4photo5photo6photo8photo9photo11photo10Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/ti-psithirise-ntora-sto-afti-tou-tsakalotou/64283



    ΣΧΟΛΙΑ