• City Stories

    Ψήφο στη Michelle, μετά την αποτυχία της Hillary

    • NewsRoom
    michelle obama

    Michelle Obama


    Αφού η Hillary Clinton δεν κατάφερε να εκλεγεί η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος στις αμερικανικές εκλογές, τα “τιτιβίσματα” ξεκίνησαν δουλειά, παροτρύνοντας τη … Michelle Obama να “κατέβει” το 2020 για το χρίσμα. Στον απόηχο του #Electionhangover, οι δημοκρατικοί επέλεξαν: Michelle.

    Με το σύνολο του κόσμου να προσπαθεί να αντιδράσει στην εκλογή του νέου Πλανητάρχη, οι αντίπαλοι του Donald Trump έχουν ξεκινήσει νέα εκλογική “καμπάνια” στο Twitter εκλιπαρώντας την μέχρι πρόσφατα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama, να τους εκπροσωπήσει στις επόμενες εκλογές. Η απογοήτευση εξάλλου από την Clinton συνέθλιψε και την τελευταία ελπίδα των αντι- Trump.

    michelle
    tweets

    Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση χρήστη που γράφει “το 2020 η Michelle Obama θα είναι Πρόεδρος. Αυτό το tweet θα εμφανιστεί ξανά σε τέσσερα χρόνια από τώρα”. “Γεια σου Ιησού. Μπορεί η Michelle Obama σε παρακαλώ να κατέβει για Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020; Αμήν” συμπληρώνει κάποια άλλη χρήστης λίγο πιο κάτω.

    Ωστόσο, η Michelle Obama, δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα στις εκκλήσεις και κανείς δεν ξέρει στην ουσία, αν όντως ήταν στα σχέδιά της να “κατέβει” για Πρόεδρος. Αυτό ενδεχομένως βέβαια, να άλλαξε με τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών.

    Το σίγουρο είναι ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει κερδίσει αρκετούς φίλους, έχει “παλέψει” για τους βετεράνους και για την πρόσβαση των κοριτσιών στην εκπαίδευση και έχει υποσχεθεί πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται γι αυτά και μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο. Χαρακτηριστικές εξάλλου είναι και οι δημόσιες ομιλίες της, με αναφορές στις προκλήσεις που δέχεται η κοινωνία των ΗΠΑ, τις φυλετικές διακρίσεις, την αστυνομική βία και τις εκρήξεις βίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει τις διεθνείς αγορές η νίκη του Τραμπ: Ισχυρή πτώση στα futures της Wall-Ελεγχόμενη αντίδραση στην Ευρώπη

     

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εκλογές ΗΠΑ: Απίστευτη αντίδραση από την Lady Gaga για τη νίκη του Τράμπ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Melania Trump: Καυτός πειρασμός η σύζυγος του νέου πλανητάρχη- Αποκαλυπτικές φωτογραφίες



    ΣΧΟΛΙΑ