• LIFE&STYLE

    Πριγκίπισσα Charlotte: Η πρώτη Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της μαζί με τη βασιλική οικογένεια!


    Η πριγκίπισσα Charlotte είναι έτοιμη να γιορτάσει φέτος τα πρώτα της Χριστούγεννα μαζί με την βασιλική οικογένεια της. Η μόλις 6 μηνών πριγκίπισσα και ο δύο ετών αδελφός της πρίγκιπας Γεώργιος κλέβουν την παράσταση στην εορταστική καρτ ποστάλ, που ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θα στείλουν για να ευχηθούν καλά Χριστούγεννα σε συγγενείς και φίλους κι έχει, ήδη, δημoσιευτεί στο twitter και στο Instagram, μέσω του επίσημου λογαριασμού του Kensington.

    Η φωτογραφία μοιάζει πολύ με αυτές που είχε τραβήξει η Κέιτ την πριγκίπισσα Charlotte, αφού φοράει το ίδιο φουστανάκι για το οποίο είχε γραφτεί τότε πως ήταν δώρο της νταντάς της.

    twitter

    Τα φετινά Χριστούγεννα, η οικογένεια θα τα περάσει στην εξοχική τους κατοικία στο «Anmer Hall» όπου θα βρεθούν εκεί και οι γονείς της Κέιτ αφού το ζεύγος παρευρεθεί πρώτα στην εκκλησία με τους γαλαζοαίματους.

    Δεν έχει γνωστοποιηθεί, ακόμη, ποιο θα είναι το δώρο της Charlotte και του Γεωργίου για τις γιορτές, αλλά είναι γνωστό ότι ο μικρός πρίγκιπας έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα αεροπλανάκια, τα ελικόπτερα και γενικότερα αυτού του είδους τα παιχνίδια.

    Για την περίοδο που η οικογένεια θα μείνει εκεί έχουν απαγορευτεί οι πτήσεις πάνω από το «Anmer Hall», προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών. Παρά το γεγονός ότι οι δύο γονείς είναι υπερπροστατευτικοί με τα παιδιά τους, κάποιες φορές δημοσιεύουν μερικές φωτογραφίες τους, μιας και ο κόσμος θέλει να μαθαίνει τα νέα τους γενικότερα.

    Ο μικρός πρίγκιπας, τέλος, όπως ανακοίνωσε το παλάτι, θα ξεκινήσει να πηγαίνει παιδικό σταθμό στο Westacre Montessori School Nursery στο Norfolk, πριν από το τέλος του Ιανουαρίου.



    ΣΧΟΛΙΑ