• LIFE&STYLE

    Προσοχή: Ο Brad Pitt ΔΕΝ ειναι νεκρός!

    • NewsRoom


    Brad Pitt R.I.P. Επειδή προφανώς το διαζύγιο του Brad Pitt και της Angelina Jolie πουλάει και αρκετά μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που έχουν σκαρφιστεί απάτες, προκειμένου να επωφεληθούν από την ιστορία. Η τελευταία απάτη κυκλοφορεί μέσω facebook και αφορά στην είδηση ότι ο Brad Pitt είναι… νεκρός.

    Όχι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Ωστόσο, ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί  τις τελευταίες ώρες στο Facebook κυκλοφορεί ένα post, που αναφέρει ότι ο διάσημος ηθοποιός έχει πεθάνει. Ανοίγοντας ωστόσο το κείμενο, απλά “απελευθερώνετε” έναν επιβλαβή για τον υπολογιστή σας ιό, επιτρέποντας στον χάκερ που έχει φτάξει τον ιό να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο του λογαριασμού σας.

    Πατώντας το κείμενο, εμφανίζεται ένα ψεύτικο άρθρο όπου σας παραπέμπει στη σελίδα του Fox News της Τρίτης με το κείμενο να τιτλοφορείται “R.I.P Brad Pitt.” Εκπρόσωπος της εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης προειδοποιεί στους χρήστες να μην ανοίξουν το κείμενο, καθώς από πίσω του δεν κρύβεται τίποτα περισσότερο από μία καλοστημένη απάτη.

    To  Fox News  από την πλευρά του επιβεβαιώνει ότι καμία σχέση δεν έχει με το κακόβουλο υλικό και ότι ο Brad Pitt είναι ολοζώντανος.

    Στο ψεύτικο post που κυκλοφορεί πατώντας σε ένα link, σας ζητείται να βάλετε τους κωδικούς, τους οποίους χρησιμοποιείτε στο λογαριασμό σας στο facebook και αυτό ακριβώς είναι το σημείο όπου ο χάκερ αναλαμβάνει τον λογαριασμό του κάθε χρήστη.

    “Αυτό το κακόβουλο υλικό δεν είναι καινούριο” λέει ο εκπρόσωπος του Facebook “για αρκετά χρόνια, το  Facebook ειδοποιεί τους χρήστες όταν εντοπίζει  κάτι τέτοιο προκειμένου να τους προστατεύσει”.

    Ο Michael Sias, ειδικός στις κυβερνοεπιθέσεις προειδοποιεί τους χρήστες του facebook να μην επισκεφτούν τα συγκεκριμένα post σε καμία περίπτωση.

    Υπενθυμίζεται ότι, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie συντάρραξαν τα παγκόσμια media με τον πρόσφατο χωρισμό τους.

    «Είμαι πολύ λυπημένος με αυτό, αλλά αυτό που προέχει είναι το καλό των παιδιών μας. Ζητώ από τα ΜΜΕ να τους δώσουν τον χώρο που χρειάζονται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός για το διαζύγιό του ενώ μάλλον όλη την αλήθεια δεν θα την μάθουμε ποτέ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/giati-angelina-chorise-ton-brad-o-rolos-tis-gwyneth-paltrow/75708



    ΣΧΟΛΙΑ