• LIFE&STYLE

    Γνωστός δικηγόρος διασημοτήτων αποκαλύπτει τι θα συμβεί στα 6 παιδιά του Brad και της Angelina

    • NewsRoom
    split brangelina


    Όπως όλα δείχνουν το διαζύγιο του Brad Pitt και της Angelina Jolie θα εξελιχθεί σε πόλεμο. Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα είναι το εξής: τι θα συμβεί με τα έξι παιδιά του διάσημου ζευγαριού;

    Η Jolie κατέθεσε αίτηση για την αποκλειστική φυσική κηδεμονία των παιδιών, δηλαδή των Maddox, Pax, Zahara, Knox, Vivienne και Shiloh. Επίσης ζήτησε από το δικαστή να επιτρέψει στον Pitt να έχουν από κοινού τη νομική κηδεμονία των παιδιών καθώς και δικαιώματα επίσκεψης.

    Ουσιαστικά αυτό δηλαδή σημαίνει ότι η διάσημη ηθοποιός ζητά τα παιδιά της να μείνουν μαζί της αλλά να παίρνουν με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt, από κοινού αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα, που αφορούν στο μέλλον των παιδιών τους. Παράλληλα, η Jolie ζητά ο Pitt να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του. Ο Pitt, από την άλλη, είτε μπορεί να αποδεχτεί αυτούς τους όρους ή να καταθέσει εκ νέου αίτηση διεκδικώντας την κηδεμονία των παιδιών.

    Brad-Pitt-Angelina-Jolie-Wedding-PhotoΩστόσο, για να αποφασιστεί πώς θα χωρίσουν τα παιδιά, το δικαστήριο θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά το διαφορετικό υπόβαθρο λόγω καταγωγής καθενός από αυτά, επισημαίνει ο διάσημος δικηγόρος Raoul Felder, ο οποίος έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με διάσημα διαζύγια, όπως αυτά των Rudy Giuliani, Martin Scorsese, Mike Tyson και Tom Clancy. “Ο δικαστής”, επισημαίνει ο κ. Felder, “πρέπει ακόμη να αναλογιστεί και τις κατηγορίες περί κακοποίησης των παιδιών από τον Brad Pitt αλλά και τα θέματα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν η Jolie”.

    Σύμφωνα με το ΤΜΖ και το People, η αστυνομία του Λος Άντζελες και η Πρόνοια ερευνά εάν και κατά πόσο ο Pitt κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά τα παιδιά. Ωστόσο, από την πλευρά της η Αστυνομία του Λος Άντζελες αρνείται ότι ερευνά τον διάσημο ηθοποιό. “Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή απόδειξη για κάτι τέτοιο, αυτό αποτελεί, αναμφίβολα, βασικό στοιχείο για την ικανότητα κάποιου από τα δύο συμβαλλόμενη μέρη να έχει την κηδεμονία των παιδιών”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Felder.

    Brad-Pitt-and-Angelina-Jolie (1)Σε ότι αφορά στη Jolie, από την άλλη, τα χειρουγεία στα οποία έχει υποβληθεί θα μπορούσαν να λειτουργήσουν εναντίον της. Ως γνωστό, η διάσημη ηθοποιός έχει προχωρήσει σε προληπτική διπλή μαστεκτομή και σε αφαίρεση των οωθηκών και των σαλπίγγων της για να μην προσβληθεί από καρκίνο. “Στην περίπτωση αυτή, οι δικηγόροι του Pitt, μπορούν να ισχυριστούν ότι η Jolie δεν έχει το σωματικό σθένος να φροντίσει τα έξι παιδιά τους. Είναι δυσάρεστο να πρέπει να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο αλλά ατό ίναι ένα ερώτημα που ενδεχομένως να προκύψει” πρόσθεσε ο Felder.

    Τέλος, σε ότι αφορά στα ίδια τα παιδιά της Angelina και  του Brad, το δικαστήριο θα πρέπει να αποφασίσει για τους όρους της κηδεμονίας και των δικαιωμάτων επίσκεψης, που θα είναι σε κάθε περίπτωση προς όφελος του κάθε παιδιού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/ti-kino-mpori-na-echi-diazigio-jolie-pitt-afta-ton-kinon-thniton/75818



    ΣΧΟΛΙΑ