• LIFE&STYLE

    Πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM πήρε τίτλο στα καλλιστεία

    • NewsRoom


    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα καλλιστεία 2019 με λαμπερή παρουσιάστρια την Μαρία Κορινθίου, στο θέατρο Alhambra, το βράδυ της Τετάρτης.

    Σταρ Ελλάς 2019 στέφθηκε η 20χρονη Ραφαέλα Πλαστήρα, με καταγωγή από τα Τρίκαλα.

    Η Ραφαέλα Πλαστήρα έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια, ενώ παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και την Ολλανδία.

    Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

    Ραφαέλα Πλαστήρα

    Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς για φέτος αναδείχθηκε η Ιωάννα Χαντζή, η οποία είναι 22 ετών και κατάγεται από τα Λουτρά Αιδηψού (Β. Εύβοια).

    Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και στον ελεύθερο χρόνο της γυμνάζεται και κάνει χορό.

    Ιωάννα Χαντζή

    Μις Ελλάς για το 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολάνη. Η 23χρονη από την Αθήνα σπουδάζει στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

    Μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται, διαβάζει βιβλία και παίζει σκάκι.

    Έρρικα Κολάνη

    Τον τίτλο της Μις Τουρισμός κατέκτησε η 23χρονη Μαριάννα Περατσάκη, η οποία σπουδάζει οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

    Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει λογοτεχνία και πηγαίνει ταξίδια.

    Μαριάννα Περατσάκη

    Μία γνώριμη παρουσία ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, που συμμετείχε φέτος στο GNTM 2 ήταν η Σάρα Τσέχου. Πρόκειται για την κοπέλα που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό στη φάση του Bootcamp, έπειτα από σοβαρή πτώση που είχε κατά τη διάρκεια της πασαρέλας.

    Η Σάρα Τσέχου κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο Ελληνίδα 2019.

    Η 19χρονη ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, σπουδάζει management, μιλάει αγγλικά και στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τη γυμναστική.

    Σάρα Τσέχου

    Βέβαια, από την βραδιά δεν έλειψαν τα ευτράπελα, καθώς μετά την ανακοίνωση του ονόματος της Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλας Πλαστήρα ακολούθησε η στέψη, ωστόσο λίγο έλειψε να σπάσει το στέμμα, το οποίο γλίστρησε από το μαξιλάρι και το έπιασαν κυριολεκτικά στον αέρα!

    Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο πρόβλημα, αφού η κορδέλα που πάντα αποτελεί μπελά, παίδεψε και σε αυτή τη διοργάνωση τα μοντέλα με αποτέλεσμα η Μαρία Κορινθίου να αφήσει το μικρόφωνο της και να σπεύσει να βοηθήσει.

    Δείτε το βίντεο:

    Σημειώνεται ότι τα καλλιστεία, φέτος, εκτός από ομορφιά και θέαμα, είχαν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού «Μαζί για τη Ζωή».



    ΣΧΟΛΙΑ