• LIFE&STYLE

    GNTM: Η τούμπα, η οικειοθελής αποχώρηση και οι 41 παίκτριες που συνεχίζουν (video)

    • NewsRoom
    gntm

    Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός


    Με μία απαιτητική πασαρέλα ξεκίνησε η φάση του Bootcamp στο GNTM με τους κριτές να αποφασίζουν ποια κορίτσια θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό.

    Τα επίδοξα GNTM περπάτησαν με δημιουργίες του σχεδιαστή Γιώργου Ελευθεριάδη, αφού προηγουμένως πήραν μαθήματα από την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

    Μία άτυχη στιγμή είχε η Σάρα, καθώς την ώρα που περπατούσε στο catwalk γλίστρησε, έπεσε και της βγήκε το γόνατο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει.

    Στο πλευρό της έσπευσε η Ηλιάνα, η οποία προσπάθησε να την παρηγορήσει λέγοντάς της πως «όλα γίνονται για κάποιο λόγο»…

    Στο τέλος οι κριτές επέλεξαν 41 κοπέλες, οι οποίες προχωρούν στο GNTM. Η Ελευθερία Καρναβά ήταν η πρώτη, καθώς έλαβε golden pass με αποτέλεσμα να περάσει απευθείας στην επόμενη φάση.

    Συνολικά 41 είναι οι κοπέλες που πέρασαν:

    Ελευθερία Καρναβά (Golden Pass), Ιωάννα Κυρίτση, Άννα Γκαλουλένκο, Μορφούλα Παπαδοπούλου, Ελένη Κατσέπα, Κατερίνα Θάνου, Εμμανουέλα Μάινα, Ελένη Ασημάκη, Λορέττα Τράμπα, Μαρίνα Γρηγορίου, Ίλντα Κρόνι, Μαρία Σακελλάρη, Κορίνα Εμμανουηλίδου, Γκλόρια Ντενίκη, Ειρήνη Θεοδωράκη, Ιάνα Πεϊζότο, Νικολέτα Σιλβέστρου, Αργυρώ Μάγκλαρη, Άιρα, Κατερίνα Αγγελάκη, Νίνα Τζιβανίδου, Πόπη Γαλέτσα, Παναγιώτα Ιωαννίδου, Σουζάνα Κόουλ, Κέισι, Κωνσταντίνα Φλώρου, Αντιγόνη Παπακωνσταντίνου, Κατερίνα Πεφτίτση, Μαρτίνα Χαβιτσούκ, Σπυρούλα Κάιζερ, Ελένη Φαλούι, Όλγα Καλογήρου, Κάτια Ταραμπανκό, Χαρά Παππά, Λυδία Κατσανικάκη, Σίλια Ευαγγέλου, Άννα Χατζή, Αφροδίτη Μπάρμπα, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Μαρία Μιχαλοπούλου και Ασημίνα Χαρίτου.

    Δείτε το βίντεο:

    Η πρώτη αποχώρηση

    Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η Φιόνα, στο χθεσινό επεισόδιο, καθώς καθυστέρησε να πάει στις πρόβες.

    Η ίδια, μάλιστα, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς, καθώς εξήγησε πως δεν νιώθει ακόμη έτοιμη για το ριάλιτι μόδας.

    Αν και ο Άγγελος Μπράτης προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη, εκείνη είχε λάβει την απόφασή της.

    «Πήρα την απόφαση σήμερα να αποχωρήσω γιατί είχα αρκετό άγχος και δεν ένιωθα καλά. Προσπάθησε να με πείσει ο κύριος Μπράτης, αλλά τελικά θέλω να φύγω.

    Δεν είμαι ακόμα έτοιμη γι’ αυτό. Το ξέρω ότι αποχωρώ τελευταία στιγμή, αλλά είναι τόσα όμορφα κορίτσια εδώ πέρα που είμαι σίγουρη ότι θα το αξίζουν πολύ», δήλωσε η Φιόνα και αποχώρησε.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ