• LIFE&STYLE

    Πριγκίπισσα Θεοδώρα: Στο Πόρτο Χέλι ο γάμος της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

    • NewsRoom
    Η πριγκίπισσα Θεοδώρα με τον αγαπημένο της, Ματ Κουμάρ

    Η πριγκίπισσα Θεοδώρα με τον αγαπημένο της, Ματ Κουμάρ


    Στην Ελλάδα παντρεύεται η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πριγκίπισσα Θεοδώρα με τον σύντροφό της και δικηγόρο, Ματ Κουμάρ.

    Εκπληρώνοντας την επιθυμία του πατέρα της να γίνει ο γάμος σε ελληνικό έδαφος, η πριγκίπισσα της Ελλάδας και της Δανίας, Θεοδώρα θα πραγματοποιήσει τον γάμο της με το νέο έτος στο Πόρτο Χέλι, όπως αναφέρουν πληροφορίες του περιοδικού Secret.

    Υπενθυμίζεται ότι το ερωτευμένο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2018 στο Λονδίνο, ενώ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Θεοδώρα μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία τους, στην οποία έγραψε:

    «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασμό. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ, Mατ».

    Μάλιστα, η οικογένεια αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός με μία ανακοίνωση που έκανε στην οποία αναφέρεται ότι:

    «Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Αννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της μικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, με τον κ. Μάθιου Κουμάρ. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον γάομ θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

    Μέχρι και σήμερα ο γάμος τους έχει αναβληθεί αρκετές φορές.

    Αρχικά η Θεοδώρα και ο Ματ σκόπευαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2019 στις Σπέτσες, κάτι που τελικά δεν έγινε, καθώς δεν βρέθηκε κατάλληλη ημερομηνία για την τελετή.

    Το ζευγάρι έπρεπε να κάνει υπομονή και να προγραμματίσει τον γάμο του για το 2020, ωστόσο, ήρθε η πανδημία και χάλασε τα σχέδιά τους.

    Παρόλα αυτά, η Ελληνίδα γαλαζοαίματη και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Ματ γιόρτασαν ούτως ή άλλως την ημέρα που επρόκειτο να γίνει ο γάμος τους με ένα ξεχωριστό δείπνο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Princess Theodora (@tgreece)

    Ποια είναι η πριγκίπισσα Θεοδώρα της Ελλάδας και της Δανίας

    Η 35χρονη Θεοδώρα Γλύξμπουργκ είναι ηθοποιός στο επάγγελμα. Έχει εμφανιστεί στη θρυλική αμερικανική σαπουνόπερα Τόλμη και Γοητεία, με το όνομα Theodora Greece.

    Μεγάλωσε στην Αγγλία, όπου και σπούδασε, ενώ έζησε κάποια χρόνια στην Καλιφόρνια. Εκεί γνώρισε τον Καλιφορνέζο δικηγόρο Ματ Κουµάρ.

    Πλέον το ζευγάρι ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, ενώ κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται την Ελλάδα, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Princess Theodora (@tgreece)

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Princess Theodora (@tgreece)

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Princess Theodora (@tgreece)

    Διαβάστε επίσης:

    Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Χάλασαν τα σχέδια για τον γάμο της στις Σπέτσες



    ΣΧΟΛΙΑ