ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την πρώτη μέρα στο σχολείο ετοιμάζεται η 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ
Η κόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον θα φοιτήσει στο ίδιο σχολείο που πηγαίνει και ο αδελφός της, πρίγκιπας Τζορτζ.
Τα μαθήματα ξεκινούν στις 5 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα.
Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία σχολεία της Μεγάλης Βρετανιάς, το Thomas’s Battersea, με το κόστος ανά έτος να ανέρχεται στις 18.915 στερλίνες ετησίως (20.800 ευρώ περίπου).
Το συγκεκριμένο σχολείο περιγράφεται ως ένα «μεγάλο, γεμάτο δραστηριότητα και ελαφρά χαοτικό σχολείο για κοσμοπολίτες γονείς», όπου τα παιδιά θα έχουν τη καλύτερη δυνατή εκπαίδευση.
Όπως μάλιστα τονίζεται στο ρεπορτάζ, η μητέρα της Σάρλοτ, Κέιτ Μίντλετον, αναμένεται να συνοδέψει την κόρη της στην πρώτη της ημέρα στο σχολείο, όπως και τον πρίγκιπα Τζορτζ.
Για την Δούκισσα του Κέιμπριτζ, είναι μια ξεχωριστή ημέρα, καθώς είχε χάσει την πρώτη ημέρα του Τζορτζ, λόγω της εγκυμοσύνης της.
Όπως αναφέρουν οι Βρετανοί, κατά το πρώτο έτος, τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα για την πριγκίπισσα Σάρλοτ, είναι τα γαλλικά, η τέχνη, η μουσική, το δράμα, το μπαλέτο και η χρήση υπολογιστή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελ. Προδρόμου (BMS) για καινοτόμα φάρμακα: Η υποχρηματοδότηση, τα αδιέξοδα και οι αναγκαίες λύσεις
- The Billionaires Club: Ποιοι είναι οι 19 δισεκατομμυριούχοι που βρίσκονται στη λίστα των επιδραστικών του mononews100
- Υπερταμείο: Ενδιαφέρον από πέντε επενδυτικά σχήματα για τις Ελληνικές Αλυκές
- Νέο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης: Στη Β΄ φάση του διαγωνισμού οι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, AKTOR–METLEN και ΑΒΑΞ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.